Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Ki-kicsoda? | Budapesti Metropolitan Egyetem

Ki-kicsoda?

REKTOR Az egyetem vezetője, az első ember a METU-n. Ő felel a szakmai munkáért, képviseli az egyetemet. 2023 októberétől Prof. Dr. Kocziszky György a METU rektora.

DÉKÁN A dékánok az egyetemi karok vezetői. A METU-nak két kara van, a Művészeti és Kreatívipari Kar, ahol Csizmadi Péter DLA a dékán, illetve az Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kar, amit Dr. Kovács Attila PhD vezet. 

INTÉZETVEZETŐK Az intézetek vezetői felelősek többek között az adott intézethez tartozó szakokért. 

TANSZÉKVEZETŐK A tanszékek vezetői felelősek többek között az adott tanszékhez tartozó szakokért.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÉS TANULMÁNYI IGAZGATÓ Nagy Babett az Ügyfélszolgálati és Tanulmányi Igazgatóságot vezeti. 

A HALLGATÓI INFORMÁCIÓS KÖZPONT MUNKATÁRSAI foglalkoznak a hallgatókat érintő ügyekkel, elsősorban a tanulmányok kapcsán segítenek Neked.

HÖK A Hallgatói Önkormányzat csapata felel a hallgatói érdekek képviseletéért és a METU közösségi életének szervezéséért. Keresd őket a HÖK irodában a Főépületben  vagy a HÖK közösségi csatornáin!

KARRIERCENTRUM IGAZGATÓ A KarrierCentrum segít a szakmai gyakorlat megszerzésében és az egyetem utáni életre is felkészít. Kopogj be hozzájuk az önéletrajzod, vagy állásinterjúk kapcsán! Keresd Major Szilviát, a KarrierCentrum vezetőjét.

KÖNYVTÁRVEZETŐ A METU-n két könyvtár is működik, hogy megkönnyítse a munkádat, és olvasnivalót biztosítson Neked. A könyvtárat Bánhegyiné Kollár Kornélia vezeti.

ÉLETVITELI ÉS ESÉLYEGYENLŐSÉGI TANÁCSADÓK Bizonytalan vagy, támogatásra, tanácsra szorulsz, van elég problémád a tanulás mellett? A tanácsadó központ szakemberei segítenek megoldani a gondjaidat.

PORTÁSOK Aranyosak, segítőkészek, útba igazítanak, ha eltévednél, náluk találod meg, ha elhagytál valamit, de ha csak egy fájdalomcsillapító kellene, akkor is keresheted őket.

BÜFÉSEK Ha Te is kedves vagy velük, extra tejszínhabot kaphatsz a kávédra, vagy lehet 5 Forint hiteled a büfében.

Az egyetem vezetőiről ITT találsz részletesebb információkat.