Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility VSZÜTK | Budapesti Metropolitan Egyetem

VSZÜ TK

Generic placeholder image
Dr. Habil Noszkay Erzsébet
tudásközpont vezető
professor emerita, egyetemi magántanár

Tisztelt Látogatónk!

Szeretettel köszöntünk a Budapesti Metropolitan Egyetem Vezetés - Szervezéstudományi és Üzletviteli Tanácsadási Tudásközpont (VSZÜ TK) honlapján!

A METU VSZÜ TK 2009-ben, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola keretein belül született. Az elmúlt évek alatt jelentős fejlődésen ment keresztül, műhelyeink foglalkozásaikkal, változatos programjaikkal, kutató tevékenységeikkel egy esetleges későbbi doktori iskola bázisává válhatnak.

Ha érzel magadban kedvet és tehetséget is, vagy szeretnél többet megtudni a kötelező egyetemi tananyagon túl

  • a vezetés- és szervezéstudományokról,
  • az üzletviteli tanácsadás rejtelmeiről,
  • a kommunikációmenedzsment, a mediáció és konfliktuskezelés izgalmas és gyakorlati kérdéseiről és problémáiról, csatlakozz műhelyeink munkájához!

Akár jelenlegi, akár volt hallgatónk vagy, szeretettel várunk műhelyeinkben vagy bármelyik előadásunkon! Számos aktív alumni tagunk van, akik látogatóként, munkatársként, kutatópartnerként vesznek részt a munkánkban. Tudásközpontunk saját tanáraink és hallgatóink mellett külső kutatók, oktatók, illetve gyakorlati szakemberek, stratégiai partnerszervezetek számára is nyitott, részvételük nagyban támogatja munkánkat.

A VSZÜ TK céljai:

  • a vezetés – szervezés, az üzletviteli tanácsadás, a tudásmenedzsment, valamint a mediáció és a kommunikációmenedzsment nemzetközi és hazai eredményeinek alkalmazásorientált integrálása és kutatása;
  • önálló kutatások végzése és publikálása az oktatás és más felhasználók számára is
  • best practice megoldások tudástranszferjét biztosító kiválósági központtá válni,
  • olyan minőségű tudástőkét felhalmozni, amely méltóvá teheti a VSZÜ TK-t, hogy a doktori képzést megalapozó szellemi központtá váljon.

Résztvevőinek köre:

A METU oktatói és kutatói, tehetséges és érdeklődő hallgatói, továbbá külső szervezetek kutatói, vagy oktatói, illetve alkalmazói szervezetek szakemberei, üzletviteli tanácsadók.

A szakmai sokszínűség magyarázata az, hogy a menedzsment a „mának” szól, a tudománynak a szervezet mindenkori aktualitásaira kell választ adnia. A vezetés–szervezési, tanácsadói munkák azonban mit sem érnek, ha nincs mögötte mélyebb, tudományos igényű megfigyelés és kutatás, amely megalapozottá teszi a menedzserek és tanácsadók munkáját.

A VSZÜ Tudásközpont három, párhuzamosan működő Műhelyt egyesít: