OD - Szervezetfejlesztési szaktanácsadó Szakirányú továbbképzéseink

Ez neked szól...

Vezetőknek, belső tanácsadóknak, külső vezetési, hatékonysági, HR tanácsadóknak szól a képzés. Azoknak, akik most kívánnak belépni erre a pályára, mert kiváló áttekintést és erős induló kompetencia készletet kapnak, míg a már tapasztaltabb kollégáknak is nyújthat újat, amennyiben összegzi, rendszerezi, kategorizálja a meglévő tudáselemeket.

A szakról röviden

“Egy rendszert (szervezetet) úgy lehet a legjobban megismerni, ha megpróbálod megváltoztatni” K. Lewin A szervezetfejlesztők célja, hogy hatékonyabb, élhetőbb szervezeteket formáljanak. Segítsék a vezetőket, munkatársakat abban, hogy olyan szervezeti kultúrát, célrendszereket és működést hozzanak létre, amely megteremti a versenyelőnyt biztosító hozzáadott értéket és élhető környezetet biztosít a vállalat tagjai és a vállalat körül lévő kapcsolódások számára. A képzésen azon kompetenciákat adjuk át, amelyekkel sikeresen lehetséges ilyen szervezetek formálni. A diagnózistól, a megvalósításon át a beépülésig, eszközöket adunk arra, hogy jobb szervezetek jöhessenek létre.Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

Tanulhatsz a hazai legjobbaktól, azoktól, akiket a Szervezetfejlesztési szakma elismer. Sokféle módszertani megközelítéssel, eszközzel ismerkedhetsz meg. A képzés célja egy összegző alaptudás átadása, amelyre felépítheted további szakismereteidet.

A képzésen hasznos kompetenciákat szerezhetsz, ha vezetőként, vagy szervezeti tanácsadóként helyezkedsz el. Mind belső, mind külső szervezeti tanácsadóknak releváns a képzés.

Pszichológiai tudástartalom: Pszichológia, Szociálpszichológia, Szervezet- és gazdaságpszichológia Szervezetekről szóló tudástartalom: Szervezetelméletek, Szervezetek és alrendszereik, Szervezés, irányítás és kontroll, Stratégiai menedzsment Általános Tanácsadói tudástartalom: Projektmenedzsment, Tanácsadói etika, Tanácsadói kompetenciák fejlesztése OD tudástartalom: OD módszertan, OD folyamatok, Beavatkozási felületek (szervezeti, csoport és egyéni szinten)

  • Coach üzleti edző szakirányú továbbképzés
  • Kompetenciafejlesztő tréner szakirányú továbbképzés
  • OD - Szervezetfejlesztési szaktanácsadó: A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.
  • OD - Szervezetfejlesztési szakközgazdász: A szakirányú képzésre főiskolai, egyetemi vagy alapszakos közgazdász diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Egressy út 178/G, 406-os iroda

E-mailben
szakirany@metropolitan.hu

Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Balikó László: 06 1 398 6815
Zsenei-Horváth Emese: 06 20 519 9720

Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a 06 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: https://metropolitan.hu/ugyintezek

Ők is nálunk tanítanak