KÉPZÉSEK
Alapképzési szakok
Animáció
Designkultúra
Design- és művészetelmélet
Elektronikus ábrázolás (grafikus, webdesigner)
Emberi erőforrások
Egészségügyi szervező
Fotográfia (alkotói fotográfus, fotóriporter, divatfotós)
Gazdálkodási és menedzsment
Kameraman
Kereskedelem és marketing
Képalkotás
Képi ábrázolás (képgrafikus, illusztrátor)
Kézműves tárgykultúra
Kézműves (öltözék- és kiegészítő-tervező; textilműves; keramikus)
Kommunikáció és médiatudomány Környezetkultúra (belsőépítész, enteriőr- és környezettervező)
Média design
Mozgóképkultúra és médiaismeret
Nemzetközi gazdálkodás
Nemzetközi tanulmányok
Pénzügy és számvitel
Televíziós műsorkészítő
Tervezőgrafika szak
Turizmus-vendéglátás
Mesterképzési szakok Angol nyelvű képzéseink
Duális képzések a Metropolitanen
Felsőoktatási szakképzések Szakirányú továbbképzési szakok
FELVÉTELIMIÉRT A METROPOLITAN?EGYETEMÜNKRŐL
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
MŰVÉSZETI
KÉPZÉSEK TÁJÉKOZTATÓ
TOVÁBBTANULÁSI KISOKOS

Partnercégek

Clair and Curtis Communication Kft.

Pezsgő reklámos élet, nemzetközi ügyfelek, belvárosi iroda és 15 év tapasztalata. Ez a Clair and Curtis, az ügynökség, ahol olyan népszerű márkákon dolgozunk, mint a Stihl, a Henkel, a Jägermeister vagy a Generali. Az integrált kommunikáció jegyében a klasszikus reklámügynökségi tevékenységen túl rendezvényszervezéssel, digitális kampányokkal és PR-ral is foglalkozunk. Fiatalos csapatunkat újabb és újabb tehetségekkel bővítjük, mert  a reklám világában a siker kulcsa a folyamatos megújulás. 

További információk


Process Solution Pénzügyi és Számviteli Szolgáltató Kft.

A Process Solutions Group az európai régió dinamikusan és gyorsan növekvő, teljesen független számviteli szolgáltatója. Saját irodái és partnerhálózata révén Európa legtöbb országában nyújtanak pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat. Ügyfeleik elsősorban vezető multinacionális cégek, mint például a Microsoft, Nike, Wizz Air AXA, American Express, British Telecom, E.ON, Ford, HBO, ING, Mariott hotels és még sokan mások.

További információk

 

Antolin Hungary KFt.

Az Antolin Hungary Kft. interiors autóipari beszállító, a spanyol Grupo Antolin konszern tagja, világszerte 26 ország, 161 gyárában több, mint 28000 munkavállalót foglalkoztat. Helvécián (kecskeméti Mercedes gyár közvetlen közelében) elhelyezkedő telephelyükre keresnek duális hallgatót HR csapatukba.

További információk


Don Pepe

További információk

 

OTP

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. Mintegy 12,2 millió ügyfél pénzügyi igényeit szolgálja ki univerzális pénzügyi- és biztosítási szolgáltatásokkal, több mint 1500 bankfiókban. Magas színvonalú pénzügyi megoldásait a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül nyújtja. Az intenzív nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon is, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. Az OTP bank 2014-ben elnyerte ez év leginnovatívabb bankja címet.

Tovább információk

 

Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely könyvvizsgálói és számvitel tanácsadási, adó- és jogi tanácsadási, vállalati kockázati szolgáltatások és tanácsadás területeken kínál világszínvonalú megoldásokat ügyfeleinek több mint 150 országban, közel 200 ezer munkatárssal.

A Deloitte Magyarország közel 400 külföldi és hazai szakértőjével négy szakmai területen: a könyvvizsgálat, az adó-, az üzletviteli-, és pénzügyi tanácsadás területén nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat. 

További információk


Hungexpo Zrt.

A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállítás szervező cége, a francia GL Events csoport tagja. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. A Hungexpo Zrt. tevékenysége 2 alappilléren áll. Egyrészt szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.

A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja pedig a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése. A HUNGEXPO kiváló helyszín tudományos konferenciák, kongresszusok és más nagyszabású nemzetközi rendezvények lebonyolítására, amelyek lehetnek akár kulturális, sport, politikai, valamint üzleti események is.

További információk

 

Gablini Cégcsoport

A Gablini cégcsoport 1988 óta biztosít több telephelyen magas színvonalú szolgáltatást régi, új és leendő ügyfelei számára, mint a hazai gépjármű kereskedelem meghatározó szereplője. A minőségközpontú személetmódunk, a sokrétű szolgáltatásaink és azok folyamatos fejlődése – újautó és használtautó értékesítés, flottakezelés, szervizelés, karosszéria javítás, teljes körű kárügyintézés, assistance szolgáltatás –teszi lehetővé, hogy kiváló, személyre szabott megoldásokat kínálhassunk mind egyéni mind céges ügyfeleink számára. Több évtizedes tapasztalatunk, az előirt gyári technológiák betartása, a legmodernebb gyári eszközök, műszerek, alkatrészek felhasználása garantálják hogy autója a legjobb kezekben legyen. „Az autókhoz értünk, a szakértelemben hiszünk!”

További információk

 

Penny Market

A Penny Market egy, a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg mintegy 3000 üzletet működtet Európa-szerte. Magyarországon 202 üzletük található. Az áruházlánc magyarországi első üzletét 1996. június 6-án, Szentesen nyitotta meg, legújabb (202.) üzletét pedig 2016. március 17-én nyitotta meg Albertirsán. (forrás: Wikipedia)

További információk

 

FELVÉTELI IRODA
Infó vonal: 06-1-273-2419
E-mail: felveteli@metropolitan.hu

METROPOLITAN YOUTUBE CSATORNA