Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Executive MBA - Turnaround Menedzsment Szakirányú Továbbképzés | Budapesti Metropolitan Egyetem

Executive MBA - Turnaround Menedzsment Szakirányú Továbbképzés Szakirányú továbbképzéseink

Ez neked szól...

  • Ha érdekel a válságmenedzsment, a változáskezelés és szívesen foglalkoznál családi vállalkozások működtetését és felelős átörökítését segítő tanácsadással.
  • Ha már van tapasztalatod tanácsadóként, menedzserként, vezetőként.
  • Ha még nincs tapasztalatod, de kedvet és elhivatottságot érzel kihívást jelentő, felelősségteljes tanácsadói vagy vezetői feladatokhoz, vagy potenciális-, vagy már átadott vállalkozás örököseként szeretnél jól teljesíteni,
  • Ha egy korszerű és unikális posztgraduális képzésen Executive MBA végzettséget szeretnél.
A szakról röviden

Fókuszban a szakértő hozzáállás, sikeres menedzsment, problémák professzionális kezelése, válságos helyzetekben is. Menedzserként, cégvezetőként a folyamatos változás kezelés a munka része. Fel lehet a változásokra, nehéz piaci helyzetekre készülni? Igen, ebben segíthet a 2014-ben indított Executive MBA - Turnaround Management. A szak elvégzésével olyan menedzsment ismeretekre tehetsz szert, amelyek révén sikeres változás- és/vagy válságmenedzsment tanácsadó, vagy felsővezető válhat belőled. A résztvevők a Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesületének szakmai gyakorlatát is elvégzik, mellyel olyan szakmai minősítést nyerhetnek, ami elősegíti, hogy preventív vezetőkké, sikeres cég tulajdonossá, valódi változás és válságmenedzserekké, átörökítést segítő tanácsadókká válhassanak.


Executive MBA - turnaround menedzser
OH nyilvántartásba vételi határozat száma: FF/1638-5/2014


Executive MBA - turnaround menedzser szakközgazdász
OH nyilvántartásba vételi határozat száma: FNYF/1497-4/2018/2018Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

Az elméleti képzés mellett hasznos a fél éves "terepgyakorlat", ahol élesben, de mégis védett környezetben, ki is próbálhatják a tanultakat.

A program oktatói, gyakorló tanácsadók, elismert egyetemi, főiskolai oktatók, akik nemcsak oktatják, de hivatásként gyakorolják is a menedzsment- tanácsadást, a változás- és válságmenedzsmentet, családi cégek átörökítési felkészítését ill. bizalmi vagyonfelügyeletet, ill. a vagyonfelügyelő melletti protektori tevékenységet (vagyonfelügyelő ellenőrzése és tanácsadás), továbbá, cégvezetést.

A képzés nem csupán korszerű szakmai ismereteket ad (pl. stratégiai menedzsment, vállalati diagnosztika, pénzügy, innováció, tudásmenedzsment, cég átörökítés) hanem egy kreatív gondolkodásmódot és a nem kognitív kompetenciákat (intuíciós képesség, érzelmi intelligencia, empátia, karakter készségek, morális készségek, szociális készségek) is segít sajátítani, amellyel lényegesen sikeresebben menedzselhető cégeken belüli és kívüli együttműködés,  a változások menedzselése és kezelhető az azokkal szembeni ellenállás is.

A szak elvégzésével olyan vezetési és menedzsment ismerteket szerezhetsz, amelyek úgy a multinacionális-, mint a hazai cégek vezetői-, ill. menedzsment pozíciók betöltőjeként és/vagy jelöltjeként sikeressé tehet. A résztvevők a Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesületének szakmai gyakorlatát is elvégzik, mellyel olyan szakmai minősítést nyerhetnek, ami garanciája annak, hogy valóban a bajokat megelőző, preventív vezetővé, vagy ha a tanácsadói karriert választja, valódi változás- és válságmenedzserré válhasson.

Vállalat és diagnosztikai modellje, Stratégiai menedzsment, Innováció- és tudásmenedzsment, Kreatív gondolkodás – intuíció – döntési alternatívák, Vállalat életciklusok és válságok pénzügyi kezelése, BPR, Változás- és válságmenedzsment, Family Business

Executive MBA - Turnaround Menedzsment: A szakirányú képzésre mindazon legalább alapszakot végzett szakemberek jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

Executive MBA - Turnaround menedzser szakközgazdász: Gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél és közgazdász szakképzettség.

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
1117 Budapest,Infopark sétány 1., Infopark I épület, 309-es iroda

Elektronikus formában

https://metropolitan.hu/sztk-erdeklodes


Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
+36 1 273 2413


Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a +36 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: 
https://metropolitan.hu/ugyintezek

Kiemelt sikereink közé tartozik, hogy két korábbi diákunk , akik a legelső, az EMBA jogelődjének számító „Változás– és válságmenedzser” képzésünkön végzett és gyakorló turnaround expert minősítésű szakértő - Láncz Gábor és Baji Gál Csaba - ma már az oktatóink körébe tartozik.

Ők is nálunk tanítanak