vezetés és szervezés mesterszak felvételi vizsga

A felvételi vizsga várható időpontja: 2017. május 23. - július 7.

Helyszíne: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.


A felvételi vizsga pontos helyszínéről és időpontjáról a felvételi előtt e-mailen értesítjük jelentkezőinket. Ezért kérünk, hogy jelentkezéskor olyan e-mail címet adj meg, amit folyamatosan figyelsz.

A felvételi során legfeljebb 100 pontot szerezhetsz, ebből 60 pontot az ún. készség és képesség írásbeli és szóbeli felvételi vizsga során.

  • Írásbeli rész: Ennél a vizsgarésznél maximum 20 pontot szerezhetsz, 10 pont teljesítése alatt a nem kerülhetsz be a szóbeli vizsgára.
  • Szóbeli rész: A második vizsgarésznél maximum 40 pont szerezhető.

A felkészüléshez az alábbi szakirodalmat ajánljuk:

  • Mérő László: Észjárások A racionális gondolkodáskorlátai és a mesterséges intelligencia TypoTEX Kiadó Bp. 1994
  • Üzletviteli tanácsadó szakirány: Poór József szerk.: Menedzsment tanácsadási kézikönyv. KJK-Kerszöv, Budapest, 2000.
  • FONTOS! Mivel az írásbeli és szóbeli felvételi vizsga a szak által igényelt általános és átlagosan szükséges készségek és képességek felméréséről, s nem konkrét szakmai kérdésekről szól, így a megadott irodalmat is inkább az általános felkészüléshez ajánljuk.

Amennyiben nem teljes kreditértékű szakról jelentkezel, kérünk, hogy az oldal alján található kredit elismerési kérelmet, valamint indexed másolatát küld el postán Major Tamás nevére, az alábbi címre: Budapesti Metropolitan Egyetem, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9. 

A felvételi vizsga díja 4000 Ft. A vizsga díját a Metropolitan Egyetem bankszámlaszámára kell átutalnod, vagy befizetned a felvételi értesítőben leírt módon.

FHB Bank  18203332-06007572-40010017

Kérjük, hogy a befizetésről vagy átutalásról szóló igazolást hozd magaddal a felvételi vizsgára.

Vezetes-es-szervezes_MSc_Kreditelismeresi-kerelem.doc