Záróvizsga után

Gratulálunk! Sikerült! 

A záróvizsga azonban nem csak valaminek a vége, hanem valami újnak a kezdete is! Szívesen tartunk Veled tovább a karrierépítés útján, hiszen a sikeres szakemberek egyik legfontosabb jellemzője, hogy folyamatosan fejlesztik magukat. 

Csatlakozz Alumni csoportjainkhoz a neten, és folytasd tanulmányaidat a METU-n! Számos további alap-, mesterképzéssel és szakirányú továbbképzéssel várunk, amelyek díjából minden METU-n végzett diákunk automatikus kedvezményben részesül!

Ha sikeresen államvizsgáztál, ne feledd, hogy a METU-n egész életedben kedvezményesen képezheted magad!

50.000 forint automatikus METU Forever kedvezmény minden további alap-, mesterképzés és szakirányú továbbképzés első tandíjából! A KITEX szakmai nyelvvizsgáira pedig 20% kedvezménnyel jelentkezhetsz. A kedvezmény a korábban kiosztott kuponfüzettel egyenértékű, azzal nem összevonható (tehát nem adódik össze a kedvezmény, minden képzési szint esetében egy alkalommal vehető igénybe).

Hogyan tudod érvényesíteni a kedvezményeket? 

  • Miután végeztél, a következő önköltséges alap-, mesterképzésen vagy szakirányú továbbképzésen automatikusan jóváírjuk Neked a kedvezményt, ha az első féléves tandíj-befizetési határidőig jelzed a HIK-en, hogy METU Alumni vagy. A kedvezményt korlátlan ideig felhasználhatod. 
  • A KITEX kupont az államvizsgától számított 2 éven belül tudod felhasználni. Ebben az esetben a nyelvvizsgára való jelentkezéskor a kedvezmény mértékével csökkentett vizsgadíjat kell befizetned, majd a kupont és diplomádat vagy a sikeres államvizsgáról szóló igazolást el kell vinned a KITEX székhelyére (1106 Budapest, Fehér út 1.) a jelentkezési határidő lejárta előtt, hogy érvényesíteni tudják jelentkezésedet.