Záróvizsga után

Gratulálunk! Sikerült! 

A záróvizsga azonban nem csak valaminek a vége, hanem valami újnak a kezdete is! Szívesen tartunk Veled tovább a karrierépítés útján, hiszen a sikeres szakemberek egyik legfontosabb jellemzője, hogy folyamatosan fejlesztik magukat. 

Csatlakozz Alumni csoportjainkhoz a neten, és folytasd tanulmányaidat a METU-n! Számos további alap-, mesterképzéssel és szakirányú továbbképzéssel várunk, amelyek díjából minden METU-n végzett diákunk automatikus kedvezményben részesül!

Ha sikeresen államvizsgáztál, ne feledd, hogy a METU-n egész életedben kedvezményesen képezheted magad! 50.000 forint automatikus METU Forever kedvezmény minden további alap-, mesterképzés és szakirányú továbbképzés első tandíjából! 

A KITEX szakmai nyelvvizsgáira pedig 20% kedvezménnyel jelentkezhetsz. 

A kedvezmény a korábban kiosztott kuponfüzettel egyenértékű, azzal nem összevonható (tehát nem adódik össze a kedvezmény, minden képzési szint esetében egy alkalommal vehető igénybe).

Hogyan tudod érvényesíteni a kedvezményeket? 

  • Miután végeztél, a következő önköltséges alap-, mesterképzésen vagy szakirányú továbbképzésen automatikusan jóváírjuk Neked a kedvezményt, ha az első féléves tandíj-befizetési határidőig jelzed a HIK-en, hogy METU Alumni vagy. A kedvezményt korlátlan ideig felhasználhatod. 
  • A KITEX kupont az államvizsgától számított 2 éven belül tudod felhasználni. A nyelvvizsgára való online jelentkezéskor a vizsgadíj 80 %-át banki átutalással kell fizetned. Ezután az eredeti kupont és a sikeres államvizsgáról szóló igazolás másolatát a jelentkezési határidő lejárta előtt el kell juttatnod a KITEX Vizsgaközpontba (1106 Budapest, Fehér út 1./B V. emelet 519., postacím: 1583 Budapest, Pf. 60).