Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Újra Editor's Cut Filmklub - Granny project | Budapesti Metropolitan Egyetem

Újra Editor's Cut Filmklub - Granny project

  • Kezdődik
    2017. 10. 03. 19:00
  • Vége
    2017. 10. 03. 22:00
  • Helyszín
    METU Rottenbiller utcai campus, 1077 Budapest, Rottenbiller utca 17-19. M404-es terem

Az őszi szemeszter filmklubja - A METU mozgóképes szakjainak nyilvánosan látogatható eseménysorozata

MEGHÍVOTT VENDÉG: Szalai Károly
FILM CÍME: Granny project(magyar felirattal)
MODERÁTOR: Miklós Mari

Facebook esemény

Szalai Károly Balázs Béla-díjas vágó, a HSE elnöke, oktatónk, egyetemi tanár a Színház és Filmművészeti Egyetemen, az ELTE-n. Számos dokumentum- és játékfilm vágója. Dolgozott többek között Enyedi Ildikóval, Szomjas Györggyel, Jeles Andrással, Grunwalsky Ferenccel, Fligauf Benedekkel és Pálfi Györggyel.


 


A Granny Project három unoka történetét mondja el, akik csodálatos nagymamáik rendkívüli életén keresztül ismerkednek meg saját örökségükkel: egy angol kém, egy táncosnő a náci Németországból és egy magyarországi holokauszt túlélő, akiből kommunista lett. A filmben szép lassan kiderül, hogy az idős hölgyek nem is különböznek olyan sokban a mai fiataloktól.


A Filmklub vetítései hallgatók és külsős érdeklődők számára egyaránt ingyenesek.A terem férőhelye 120 fő, érkezési sorrendben töltjük fel az esemény helyszínét.Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A programsorozat házigazdája Miklós Mari HSE Balázs Béla-díjas vágó, Mozgóképkultúra és médiaismeret, Televíziós műsorkészítő alapszakunk, valamint Mozgóképművész mesterszakunk oktatója.