Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Új szemlélet és digitális eszközök – forradalom a toborzásban | Budapesti Metropolitan Egyetem

Új szemlélet és digitális eszközök – forradalom a toborzásban

  • Kezdődik
    2021. 04. 13. 08:40
  • Vége
    2021. 04. 14. 12:55
  • Helyszín
    Online esemény

Dr. habil Szabó Szilvia az Üzleti Tudományok Intézetének docense, a Humán Szakemberek Országos Szövetségének alelnöke is részt vesz előadóként a két napos recruiTECH – Minden, ami toborzás és technológia című online programsorozaton. 

recruiTECH szakembereinek célja, hogy bemutassák, hogy teljesen új szemlélettel és digitális eszközökkel, hogyan lehet többet kihozni a napjainkra átalakult munkaerő-piacból. 

Az online esemény tematikája igen széleskörű, hiszen az előadók jóvoltából szó lesz a megváltozott toborzási stratégiákról, a Covid járvány utáni munkaerő-piaci trendekről, a sourcing lehetőségeiről, a hiring menedzserek képzéséről, valamint a ROI és konverzió marketing használatáról a toborzás területén. 

Az esemény bővebb programja ezen a linken olvasható. 

Dr. Szabó Szilviával készült egy interjú is recruiTECH blogján, melyben a HR szakma aktuális kihívásaival kapcsolatban osztja meg tapasztalatait és gondolatait: Ma kell kialakítani azokat a folyamatokat a szervezeteken belül, ami a jövő munkavállalóinak lesz majd kedvező!” az inter teljes terjedelmében ezen a linken olvasható.