Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Tandíj-finanszírozási lehetőségek | Budapesti Metropolitan Egyetem

Tandíj-finanszírozási lehetőségek

Mivel szinte minden képzési területen csökkentették az államilag finanszírozott helyek számát, a felvételizők többsége csak önköltséges formában tud továbbtanulni, akár állami, akár magán felsőoktatási intézménybe jelentkezik. Éppen ezért különösen fontos jól átgondolnod, hogy hova adod be a jelentkezésedet.

Azért, hogy a továbbtanulás továbbra is bárki számára elérhető maradjon, ösztöndíjakkal, támogatásokkal és részletfizetési lehetőséggel is segítjük hallgatóinkat, valamint többféle állami forrást is igénybe vehetsz a finanszírozáshoz.

Részletfizetés

  • Lehetőséged van arra, hogy a féléves tandíjat két részletben fizesd be. Részletfizetés esetén a bejelentkezés napjáig a költségtérítés felét kell kiegyenlítened.
  • A költségtérítés második felét a vizsgajelentkezés első napjáig kell teljesítened.
  • Arról, hogy a költségtérítési díj mit tartalmaz, ITT olvashatsz bővebben.

Ösztöndíjak, támogatások

A METU számos támogatást, ösztöndíjat kínál hallgatóinak. Megpályázható ösztöndíjainkról ITT olvashatsz részletesen.

Diákmunka

Saját iskolaszövetkezetünkön, a Metropolitan Diákunión keresztül pedig akár munkát is vállalhatsz, hiszen számos pénzkereseti lehetőséget kínálnak.

KarrierCentrum

A METU KarrierCentruma folyamatosan kínál álláslehetőségeket hallgatóinknak. Regisztrálj akarrier.metropolitan.hu oldalon, ahol megtalálod az aktuális állásajánlatokat, illetve feltöltheted önéletrajzodat is, így a cégeknek is lehetősége van megtalálni Téged.

Diákhitel

A Diákhitelről és igénylés menetéről a www.diakhitel.hu honlapon tudsz érdeklődni, valamint a METU Hallgatói Információs Központjának munkatársai is rendelkezésedre állnak a következő telefonszámon: 06/1-273- 2467.