Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility SHAREPOINT | Budapesti Metropolitan Egyetem

SHARE POINT

A Share Point egy eseménysorozat, amely a 2013. tavaszán indult a Metropolitan Rózsa utcai campusán. A Share Point ugyanakkor egy helyszín is, ahol a különböző szakok oktatói, hallgatói, a meghívott előadók és a téma iránt érdeklődő közönség informális, mégis szakmai közegben találkozhatnak egymással. A tematikus estéken a közönség olyan aktuális témákat ismerhet meg, amelyek a design, a művészetek és a kreatív ipar több területéhez is kapcsolódnak. Külső előadók, szakemberek és művészek bevonása mellett lehetőséget nyújtunk a témákhoz kapcsolódó hallgatói bemutatkozásokra is. A program mindenki számára nyitott, nyilvános esemény. 

Az aktuális Share Pointról az Események között és a rendezvény Facebook oldalán tájékozódhat. A korábbi Share Pointok tematikáit, itt találja:


ELINDÍTOTTUK ÚJ SZAKMAI OLDALUNKAT, A SHAREPOINT.BLOG-OT

Érdekel, mi történik nálunk és velünk a Budapesti Metropolitan Egyetem művészeti képzéseiben? A Share Point blogon megmutatjuk, épp mi foglalkoztatja hallgatóinkat, oktatóinkat, a stábtagokat. Beszámolunk, merre jártunk, mit láttunk és hogyan gondolkodunk a kortárs művészetről, designról, animációról, filmről, fotóról. Megosztjuk, mit jelent számunkra az alkotás és a siker öröme, a kortárs vizuális kultúra ünneplése. 

Tovább a sharepoint.blog oldalára
sharepoint.blog a Facebook-on