Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Pótfelvételi nyílt nap - kommunikációs, üzleti és turisztikai képzések | Budapesti Metropolitan Egyetem

Pótfelvételi nyílt nap - kommunikációs, üzleti és turisztikai képzések

  • Kezdődik
    2019. 08. 01. 17:30
  • Vége
    2019. 08. 01. 19:30
  • Helyszín
    1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9., Körépület 302-es előadó

Nem sikerült a felvételi? Nem lett 280 pontod? Ne csüggedj, még semmi sincsen veszve, ősztől akár TE is egyetemista lehetsz! 

Gyere el pótfelvételi nyílt napunkra és nézd meg, hogy milyen lehetőségeket kínálunk neked a METU-n! Ismerd meg az egyetemet, a szakjainkat és oktatóinkat!


PÓTFELVÉTELI NYÍLT NAPUNKRA A KÉPRE KATTINTVA TUDSZ REGISZTRÁLNI:

Részletes program

17:00-17:30 Regisztráció

17:30-18:30 Miért pont a Metropolitan?
Akik erről mesélnek villáminterjúk keretében: a METU rektora, valamint kommunikációs, üzleti és turizmus szakos hallgatóink.

Hogyan segíti a Metropolitan a karrierépítést?
Tudj meg mindent KarrierCentrumunk vezetőjétől és ismerd meg myBRAND programunkat, amely segítségével a szakmai alapok megszerzése mellett felépítheted személyes márkádat és tapasztalat pályakezdőként végezhetsz az egyetemen.

Felvételi tudnivalók
Mik a jelentkezés és a felvételi legfontosabb tudnivalói, határidői? Mire kíváncsiak leginkább a jelentkezőink? A Felvételi Irodánk vezetője elmondja.

Hallgatói élet a METU-n
Milyenek a METU-s hétköznapok? Hogyan buliznak a METU-sok? Milyen programokon vehetnek részt? Milyen szakmai közösségekhez csatlakozhatnak? A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) elnökétől megtudhatod.

18:30-19:30 Szakok fórumai
Szakvezetőinktől mindent megtudhatsz a téged érdeklő képzésekről. Kérdezz bátran! 

17:30-19:30 Felvételi Info Pont
Keresd Felvételi Irodánk munkatársait, ha kérdésed van a felvételiről, a jelentkezésről, az ösztöndíjakról vagy bármi másra kíváncsi vagy a METU-ról.

A programváltozás jogát fenntartjuk!Galéria