Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Pótfelvételi nyílt nap 2019 - Művészeti és Kreatívipari Kar | Budapesti Metropolitan Egyetem

Pótfelvételi nyílt nap 2019 - Művészeti és Kreatívipari Kar

  • Kezdődik
    2019. 07. 31. 16:00
  • Vége
    2019. 07. 31. 19:00
  • Helyszín
    1077 Budapest, Rózsa u. 4-6., bejárat a Hutyra Ferenc utca felől

Nem sikerült a felvételi? Ne csüggedj, még semmi sincs veszve, ősztől akár Te is egyetemista lehetsz!

Gyere el művészeti campusainkra és nézz be műhelyeinkbe! Legyen szó grafikáról, fotóról, designról, divatról, mozgóképről vagy akár animációról, média designról, belsőépítészetről, itt a helyed nálunk. Találd meg a saját utad a METU-n: alkoss, érezd jól magad, fedezd fel magadban a kreativitást!

Július 31-én egy délután erejéig megnyílnak a műhelyek a Rózsa és Rottenbiller utcai campusunkon, és az érdeklődők bekukkanthatnak Magyarország legnagyobb magánegyetemének művészeti képzéseibe. Azoknak, akik nem jutottak be a normál felvételi eljárás során a megcélzott szakra, vagy most határozták el, hogy továbbtanulnak, a pótfelvételi egy újabb esély, hogy elkezdhessék felsőfokú tanulmányaikat. 

Gyere el pótfelvételi nyílt napunkra és nézd meg, hogy milyen lehetőségeket kínálunk neked a METU-n!

A PÓTFELVÉTELI NYÍLT NAPRA IDE KATTINTVA LEHET REGISZTRÁLNI.PROGRAM
15:30-16:00 Regisztráció
16:00-16:50 A központi tájékoztató keretében hallhatjátok rektorunkat, Dr. Bachmann Bálintot, három hallgatónk mesél majd arról, milyen METU-snak lenni, valamint a pótfelvételi jelentkezésről is megtudhatjátok a részleteket.
17:00-19:00 Szakos tájékoztatók, ahol szakvezetőinktől, oktatóinktól mindent megtudhatsz a téged érdeklő képzésekről. Kérdezz bátran!
16:00-19:00 Felvételi Info Pont a közösségi térnél
Keresd Felvételi Irodánk munkatársait, ha kérdésed van a pótfelvételiről, a jelentkezésről, az ösztöndíjakról vagy bármi másra kíváncsi vagy a METU-ról.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Galéria