Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Gyere el kommunikáció, üzlet, turizmus képzéseink nyílt napjára február 5-én! | Budapesti Metropolitan Egyetem

Gyere el kommunikáció, üzlet, turizmus képzéseink nyílt napjára február 5-én!

  • Kezdődik
    2020. 02. 05. 10:30
  • Vége
    2020. 02. 05. 14:30
  • Helyszín
    Budapesti Metropolitan Egyetem (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.)

Közelebbről is megnéznéd az Egyetemet, találkoznál a leendő tanáraiddal és hallgatótársaiddal, beszélgetnél velük, és megtapasztalnád, milyen lehet a METU-ra járni? 

Akkor nálunk a helyed február 5-én! Regisztrálj, gyere el kommunikáció, üzlet, turizmus képzéseink nyílt napjára, és ismerj meg minket!

Program:
09:30-10:30: Regisztráció


10:30-11:30: Központi tájékoztató
Miért pont a Metropolitan?
Akik erről mesélnek villáminterjúk keretében: a METU rektora, valamint kommunikációs, üzleti és turizmus szakos hallgatóink.
Hogyan segíti a Metropolitan a márkaépítést?
Tudj meg mindent KarrierCentrumunk vezetőjétől és ismerd meg myBRAND programunkat, amely segítségével a szakmai alapok megszerzése mellett felépítheted személyes márkádat és tapasztalat pályakezdőként végezhetsz az egyetemen.
Felvételi tudnivalók
Mik a jelentkezés és a felvételi legfontosabb tudnivalói, határidői? Mire kíváncsiak leginkább a jelentkezőink? A Felvételi Irodánk munkatársa elmondja.
Hallgatóiélet a METU-n
Milyenek a METU-s hétköznapok? Hogyan buliznak a METU-sok? Milyen programokon vehetnek részt? Milyen szakmai közösségekhez csatlakozhatnak?
A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) elnökétől megtudhatod.


11:40-12:40, 12:40-13:40: Szakok fórumai

Szakvezetőinktől mindent megtudhatsz a téged érdeklő képzésekről. Kérdezz bátran!

10:30-14:30: Felvételi infópont 

Keresd Felvételi Irodánk munkatársait, ha kérdésed van a felvételiről, a jelentkezésről, az ösztöndíjakról vagy bármi másra kíváncsi vagy a METU-ról.

REGISZTRÁLJ! 

Találkozzunk február 5-én 10:30-tól kommunikáció, üzlet, turizmus képzéseket bemutató nyílt napunk valamelyikén! Várunk!

Galéria