Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility New standards in METU Fashion | Budapesti Metropolitan Egyetem

New standards in METU Fashion

  • Kezdődik
    2021. 10. 13. 17:00
  • Vége
    2021. 10. 14. 20:00
  • Helyszín
    METU Művészeti campus közösségi tér - 1077 Budapest, Rózsa utca 4-6. (bejárat a Hutyra Ferenc utca 7. felől)

Kommunikáció, közösség, kapcsolatok, összetartozás, szokások - fiatal tervezők alternatív válaszai a világjárvány hatásaira. 

 Reflexív tervezői és divatelméleti gondolatmenetek kerülnek bemutatásra, amelyek a divat szcéna különböző aspektusaiból szemlélik a COVID alatti és utáni életet, szokásokat, változásokat. 

A prezentációkat a METU fiatal tervező hallgatói tartják egy kollaboratív kiállítási térben, saját kutatásukat, koncepciójukat bemutatva, mint a farmer újragondolása, kortárs design alternatívák, divatkiállítások, "újanyuka" koncept, "én-ruha", sztereó-ruhák, amelyek csak másik személlyel együtt értelmezhetők, esztétikai különbségek, arctalanság stb. 

 A Design Héten számos METU-s program várja az érdeklődőket, amelyekről mind a weboldalon, mind a Facebookon hírt adunk. 


A további programokról összefoglaló cikk olvasható az alábbi LINKEN.

 A programok a Budapest Design Week 2021 fesztivál hivatalos programjai. A fesztivál védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács. További információ: www.designhet.hu