MyBrand - Építsd tudatosan a saját márkádat!

A METU izgalmas hely. Magadról és a gyorsan változó világról tanulhatsz. Olyan tudásra tehetsz szert, amit szinte „másnaptól” alkalmazhatsz. Nem csak a megszokott frontális oktatásban lesz részed: kipróbálhatod magad éles helyzetekben, kutathatsz, prezentálhatsz, vitázhatsz, közösen tanulhatsz másokkal. Arra biztatunk, hogy keresd a saját utad a nálunk töltött évek alatt. Ugye jól hangzik?

Építsd tudatosan a saját márkádat!

Tudtad, hogy a világ 10 legkeresettebb szakmája 6 éve még nem is létezett? Tudod, milyen lesz a munkaerőpiac, mire végzel?

Mi tudjuk, hogy egy folyamatosan változó, megújuló világra kell felkészítenünk Téged. Olyan tudással és képességekkel vértezünk fel, amelyekkel sikerrel tudsz alkalmazkodni választott szakmád kihívásaihoz. Ezért a szakmai alapok mellett a legnagyobb hangsúlyt saját személyes márkád fejlesztésére helyezzük. Arra biztatunk, hogy keresd a saját utad és építsd a saját márkádat egyetemi éveid alatt.Hogyan?

  • Már évkezdéskor találkozol készségfejlesztő programunkkal, ahol sokat tanulhatsz Magadról és a gyorsan változó világról. Olyan tudásra tehetsz szert, amit szinte „másnaptól” alkalmazhatsz..
  • Megtanítunk arra, hogy ne add fel a válasz keresését, vállald fel a kockázatot, merj hibázni a megoldáshoz vezető úton!
  • A mindennapokban a képességfejlesztést oktatási módszereink is segítik, nálunk nem csak a megszokott frontális oktatásban lesz részed: kipróbálhatod magad csoportos projektfeladatokban, vitákban, kutatásokban. Ennek során megtanulhatod, hogyan lehet az elsajátított ismereteket a gyakorlatban is alkalmazni és másokkal hatékonyan együttműködni.
  • Szakspecifikus fejlesztő tárgyakon keresztül is folytathatod a kreatív gondolkodás elsajátítását, mint a Kreatív írás, Reklám- és médiatervezés, Játékanimáció vagy a klasszikus rajztanítás kereteit felborító Kreatív rajzstúdium.
  • Folyamatosan ötleteid megvalósítására ösztönzünk, amelyhez METU Garage Programunk és Kreatív Programunk kiemelt támogatást nyújt.

Miért fontos a személyes márkád folyamatos építése? Ezzel tudod biztosítani, hogy jó állásod legyen és rugalmasan tudj alkalmazkodni a gyors változásokhoz. A METU rektora, Dr. Bachmann Bálint az RTL Klub reggeli műsorában összefoglalta, mire érdemes figyelned, ha nem akarsz lemaradni. A beszélgetést a képre kattintva tudod megnézni.