Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Művészet- és Designelméleti Intézet | Budapesti Metropolitan Egyetem

Művészet- és Designelméleti Intézet

Intézetvezető: Pörczi Zsuzsanna PhD, egyetemi docens

A Művészet- és Designelméleti Intézetben oktatott komplex elméleti és gyakorlati ismeretek, az ezeket tömörítő szakok az emberi környezet tárgykultúrájának széles palettáját fedik le. Oktatásunk során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a mesterségbeli tudásra, az alkotó kreativitásra, és innovatív gondolkodásra. A korszerű vizuális és tárgyi környezet és annak naprakész fejlesztése lehetővé teszi, hogy hallgatóink a 21. század társadalmainak kihívásaira egzakt válaszokat találjanak.

A szakok együttműködése keretében elméleti szakunk hallgatói megismerkednek a tárgyak létrejöttének folyamatával, mely segíti az alkotások kontextusba helyezését. 

Mesterszakunk mindezen célok elmélyítésére és újabb lehetőségek kibontakozására ad megfelelő szakmai és tárgyi hátteret.


SZAKMAI PARTNEREK:
Interni Budapest, Eventuell Galéria, Designtrend Kiadó, Madeinhungary+MED kiállítás, Kassák Múzeum, OFF Biennále, Magyar Nemzeti Galéria, Open Society Institute (Verzio filmfesztivál)


K É P Z É S E I N K

Alapképzés


Mesterképzés


2017 előtt indult, megváltozott néven 
tovább működő alapképzés
 

Tantárgy tematikák

Angol nyelvű órák tematikái

Magyar nyelvű órák tematikái