Csurka Tamás

Profil adatok

Tudományos minősítés

2023 - PhD, Élelmiszertudományi Doktori Iskola, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Publikációk

https://m2.mtmt.hu/api/author/10068343

Tamás 2019 óta végez szaktanácsadói tevékenységet és vesz részt egyetemi szintű oktatában. Lean folyamatfejlesztési, valamint minőségirányítási rendszertelepítési projektekben segítette és segíti jelenleg is a legkülönbözőbb cégek működését a multinacionális vállalatoktól a szociális szövetkezetekig. Az iparban eltöltött idő mellett kutatói tevékenységet is végzett. Tudományos pulbikációi elsősorban élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés témában jelentek meg, 2023-ban szerezte meg PhD fokozatát.

Felsőfokú végzettség

  • 2014 - Élelmiszermérnök, Budapesti Corvinus Egyetem
  • 2016 - Pálinkamester Szakmérnök, Szent István Egyetem
  • 2017 - Élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök, Szent István Egyetem
  • 2019 - Lean folyamatfejlesztő szakmérnök, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Oktatási és szakmai tevékenység

  • Még az ipari tapasztalatszerzés és tanácsadói tevékenység megkezdése előtt több, magyar és nemzetközi elismerésekkel rendelkező startup elindítása. Legnagyobb sikere utóbikkal talán a Milánói Világkiállításon elnyert Ecotrophelia Europe fődíja. Témavezetőként több magyar, és nemzetközi versenyen díjazott hallgatót segített, tanácsadóként mentori pozacióban vonták be nemzeti programokba.

Szakmai tapasztalat

  • 2017-2019 - Bonafarm - belső auditor
  • 2019-2023 - MATE - Tudományos munkatárs
  • 2019-jelenleg is - Kaizenpro - Tanácsadó (lean és minőségügy)