Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU X Design Hét Flash Extra | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU X Design Hét Flash Extra

  • Kezdődik
    2021. 10. 11. 18:00
  • Vége
    2021. 10. 11. 20:00
  • Helyszín
    Online Zoom

Az eseményen az érdeklődők válogatást láthatnak az idei 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Művészeti és Művészettudományi Szekció, helyezést elérő METU-s művészeti szakok hallgatóinak munkáiból, valamint néhány kiemelt hallgatói projektből. A pergő ritmust, a fokozott izgalmat a hallgatók 10 perces előadásai garantálják. 

 

Hallgatói Prezentációs Estek programsorozatot 2013-ban indítottuk azzal a céllal, hogy a METU művészeti szakjainak hallgatói és tanárai számára átfogóan megismerhető legyen az egyes szakterületeken végzett munka. Az esemény számos célja közül az egyik legfontosabb, hogy a hallgatók az alkotásaikat és az azokhoz vezető gondolatmenetüket, jól strukturált, tömör előadás során be tudják mutatni. 

 

A mostani FlashExtra esemény, a Design Hét részeként, olyan előadásokat sorakoztat fel a formatervezés, divat- és textiltervezés, művészet- és designmenedzsment, építészet, környezetkultúra, fotográfia, tervezőgrafika, animáció és média design területekről, melyek reflektálnak az olyan fontos témákra, mint a fenntarthatóság, az újrahasznosítás és az alternatív anyagok használata. 


Az eseményhez az alábbi linkre kattintva tud csatlakozni: https://zoom.us/j/96865457312 


A Design Héten számos METU-s program várja az érdeklődőket, amelyekről mind a weboldalon, mind a Facebookon hírt adunk. 

 

A további programokról összefoglaló cikk olvasható az alábbi LINKEN

 

A programok a Budapest Design Week 2021 fesztivál hivatalos programjai. A fesztivál védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács. További információ: www.designhet.hu