Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU ÚTVÁLASZTÓ - Online szakválasztó napok | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU ÚTVÁLASZTÓ - Online szakválasztó napok

  • Kezdődik
    2021. 01. 08. 10:00
  • Vége
    2021. 01. 09. 14:00
  • Helyszín
    Az eseményt online tartjuk meg

IDŐPONT: 2021.01.08 - 09. 10:00 - 14:00

HELYSZÍN: Online, Zoom-on tartjuk meg a rendezvényt

Tudjuk, hogy az egyetem és a szakválasztás nem könnyű feladat, főleg a jelenlegi helyzetben, amikor nincs lehetőséged személyesen ellátogatni a campusokra és találkozni az oktatókkal, hallgatókkal.

A METU ÚTVÁLASZTÓ esemény keretein belül igyekszünk az online térben is bemutatni képzéseiket, a szakmai programjainkat, a METU-s hallgatói életet, hogy segítsünk a megfelelő döntés meghozatalában! 

Nem probléma, ha még nem tudod, hogy melyik szak illik hozzád igazán, a METU hős oktatói és hallgatói azon lesznek, hogy mindent megtudj a számodra érdekes képzésekről!

Regisztrációddal most akár nyerhetsz is! 10 értékes tárgynyereményt sorsolunk ki a regisztrálók között, az első 100 leggyorsabbnak pedig garantált METU-s ajándékkal kedveskedünk! 

Az eseményen való részvétel ingyenes viszont regisztrációhoz kötött! Tovább információkért és regisztrációért kérlek kattints IDE.

Találd meg az utad a METU hőseinek segítségével!