Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU rövidfilmek a Művészetek Völgye fesztiválon | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU rövidfilmek a Művészetek Völgye fesztiválon

  • Kezdődik
    2022. 07. 22. 19:00
  • Vége
    2022. 07. 31. 21:00
  • Helyszín
    Pajta Mozgó, Kapolcs, Kossuth u. 42, 8294

METU alkotók művei a Művészetek Völgye 2022 fesztiválon 


Hamarosan itt a 31. Művészetek Völgye fesztivál, amelyen idén a két alkalommal is megtekinthetőek lesznek a METU mozgóképes hallgatóinak filmjei.  

A Budapesti Metropolitan Egyetem Mozgókép Tanszék szakjainak hallgatói munkáiból mutat be válogatást a fesztivál ideje alatt. 


Díjnyertes METU rövidfilmek a Pajtában


A METU mozgóképes alkotóinak rövidfilmjei július 26-án, kedden, és július 30-án, szombaton 19.00-21.00 között kerülnek vetítésre a Pajta Mozgóban. 

Az érdeklődők több díjnyertes rövidfilmet és a legsikeresebb vizsgamunkákat is megtekinthetik a Pajta-Mozgóban. 

A hallgatók munkáját, a forgatásokat az utóbbi időszakban nagyban megnehezítette a koronavírus teremtette helyzet, ezért különösen nagy dolognak számít, hogy a megváltozott, kedvezőtlen körülmények árnyékában is színvonalas, sokszínű, kiváló alkotások kerülhetnek vászonra. 

Képalkotás BAMozgókép BAMozgóképkultúra és médiaismeret BATelevíziós műsorkészítő BA, Televíziós műsorkészítő MA, valamint Filmoperatőr művész MA képzéseink bemutatkozásaként 10-12 filmet tekinthet meg a közönség.  

További programok és jegyvásárlás: www.muveszetekvolgye.hu https://www.facebook.com/muveszetekvolgye/