Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU PR | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU PR

Az Egyetem sikeressége nemcsak a tudományos és oktatási tevékenység minőségén múlik, hanem azon is, hogy az eredményeket hogyan tudja hatékonyan és vonzóan kommunikálni a szakmai és szélesebb közönség felé. A METU hírneve és presztízse szorosan összefügg azzal, hogy milyen képet mutat magáról a külvilágnak. Ahogy az Egyetemnek, úgy a kommunikációs csatornáknak, eszközöknek, üzeneteknek és a kommunikáció egyéb eszközeinek is meg kell újulnia időről-időre, hogy megfelelhessen az aktuális trendeknek. 

Ahhoz, hogy az Egyetem sikeresen kommunikáljon a külvilággal, elengedhetetlen, hogy megfelelő kommunikációs stratégiát dolgozzon ki, amely összhangban van a METU értékeivel és céljaival, és megfelel a célközönség igényeinek is. A kommunikációs stratégiának magában kell foglalnia a megfelelő csatornák és eszközök kiválasztását is, amelyek lehetővé teszik az üzenetek hatékony eljuttatását a kívánt célcsoportokhoz. 

A METU nemzetközi sikeressége szempontjából kiemelten fontos, hogy hatékonyan kommunikáljon a nemzetközi közösséggel. Ennek érdekében az Egyetemnek olyan kommunikációs eszközökre és csatornákra van szüksége, amelyek lehetővé teszik az angol nyelvű kommunikációt és az eredmények hatékony megosztását a nemzetközi szakmai közösséggel. 

Összefoglalva, az Egyetem kommunikációs stratégiájának megújítása, az arculat frissítése és az új kommunikációs eszközök és csatornák bevezetése kulcsfontosságú a METU tudományos és oktatási tevékenységének hatékony bemutatása és az Egyetem sikeressége szempontjából is.