Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU Nagyköveti program 2022 | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU Nagyköveti program 2022

Legyél Te is a METU nagykövet csapat tagja!  

Szuper csapat, élmények és tapasztalatok várnak! Mit jelent METU nagykövetnek lenni?  

2017-ben elindított programunk célja, hogy hallgatóink személyes élményein át példát és utat mutassunk a továbbtanulás előtt álló diákoknak. 

Nagyköveteink saját történetükön keresztül mutatják be szakjukat, szakterületüket és egyetemi tapasztalataikat a fiatalabb diákoknak, segítve őket a pályaválasztási döntésben. 

A nagyköveti csapatot alkotó hallgatóink hitelesen képviselik a METU-t, és mélyebb betekintést nyújtanak az egyetem életébe. 

A METU képviselete élmény is, nem csak munka. Éppen ezért jutalmazzuk meg a nagyköveteinket, akik a feladataik elvégzésekor pontokat gyűjtenek. Ezeket a pontokat a tanév leteltével összesítjük és értékes ajándékokra válthatják nagyköveteink. Minél több feladatot teljesített valaki, annál több pontot válthat be a tanév végén.  Hogyan zajlik a kiválasztás?   

A jelentkezés három fő részből áll. 

Első lépésként egy online form kitöltésével kell regisztrálnod. Ezt ide kattintva éred el. 
Regisztrációs határidő: 2022. június 1.  

Jelentkezz most! 

A jelentkezőktől ezután egy rövid bemutatkozó videót kérünk, majd egy élő interjún ismerkedünk meg közelebbről. 

A beküldött anyagok és az interjú alapján választjuk ki a legkiemelkedőbb jelentkezőket, akik a 2022-23-as nagyköveti csapatunk tagjai lesznek. 


Miért érdemes jelentkezned?  

 • Egy szuper, motiváló és nemzetközi csapat tagja lehetsz  
 • Segíthetsz a most továbbtanulás előtt állóknak, hogy ők is megtalálják az útjukat 
 • Profi fotózáson és videóforgatáson vehetsz részt 
 • Viszontláthatod magadat online és nyomtatott anyagokon, köztük plakátokon, kiadványokban vagy a METU online csatornáin  
 • Ingyenesen részt vehetsz egy tréningsorozaton, amely nem csak nagyköveti nyílt napos és egyéb szerepléseidre készít fel, de amely által olyan készségeket és tapasztalatot szerezhetsz, amit a későbbiekben is kamatoztathatsz  
 • Több területbe is betekintést nyerhetsz és kipróbálhatod magad, ami remek tanulási és fejlődési lehetőség, ráadásul az önéletrajzodban is jól mutat majd 
 • Értékes ajándékokkal jutalmazunk részvételed alapján Milyen feladataid lesznek nagykövetként?  

A többi nagykövettel közösen különböző területeken, izgalmas eseményeken és tevékenységeken át képviselhetitek a szakotokat és a METU-t.  

A nagyköveti program egy tanévre szól. Ez azt jelenti, hogy a nyáreleji kiválasztást követően a szeptemberi tanévkezdéstől, a következő tanév kezdetéig számítunk rád. 

A tanév folyamán az alábbiakra számíthatsz: 

 • Fotózásokon és videóforgatásokon való részvétel  
 • Fotós, videós és szöveges tartalmak készítése az egyetem közösségi média felületeire  
 • Educatio kiállításon, nyílt napokon és pályaválasztási napokon való részvétel 
 • Szereplés a felvételi kampány videós anyagaiban és élő bejelentkezésekben 
 • Rövid interjúk és szövegek, melyeket megosztunk az egyetem honlapján és közösségi média felületén, így a követőink is megismerhetnek Titeket  
 • A nagykövetek számára létrehozott közös zárt Facebook csoportban történő kommunikáció, posztolás  


  
A kampány legaktívabb időszaka szeptembertől február közepéig fog tartani, ekkor számítunk majd leginkább a támogatásodra, utána eseti jelleggel.  

  

Jelentkezz most – alig várjuk, hogy megismerhessünk!  

Regisztráció >> 

Regisztrációs határidő: 2022. június 1. 

 

Nyerj betekintést korábbi nagyköveteink élményeibe, feladataiba instagramon, vagy nézd meg 2021-22-es nagyköveteinkkel készült videóinkat!