Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU Graphic Passage + tápláléklánc - Finisszázs | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU Graphic Passage + tápláléklánc - Finisszázs

  • Kezdődik
    2018. 02. 17. 16:00
  • Vége
    2018. 02. 17. 18:00
  • Helyszín
    Országos Széchenyi Könyvtár

Finisszázs
Séta és játék a Passage-ban / tárlatvezetés és „játszóház”


A METU Graphic Passage + tápláléklánc kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezetésünk során megismerhetik a látogatók az egyes grafikai feladatok megoldásait és a mögöttük álló alkotókat. Emellett a Tápláléklánc grafikai pályázatunk anyagából válogatott tárlatot is megtekintetik az érdeklődők, és kipróbálhatják a kiállított társasjátékokat is.

A játékok és a Pop-up könyvek kikerülnek a tárlókból, és az alkotókkal együtt megszemlélhetjük a részleteket, kipróbálhatjuk a játékok menetét, közelről is megcsodálhatjuk a Pop-up könyvek izgalmas térbeli részleteit, működési mechanizmusukat. Vajon miért ezt az előadásmódot, illusztrációs stílust, tipográfiát, színvilágot, méreteket és anyagokat alkalmazták a hallgatók a választott társasjátékok és Pop-up könyvek létrehozásakor? Betekintést nyerhetünk a tervezési folyamatok kulisszáiba, megismerhetjük a koncepció felépítésének fontosságát, az alkotás közben felmerült nehézségeket, buktatókat, válaszokat kaphatunk a vizuális stíluselemek kialakításának üzenetére és az egyéni kivitelezés menetére.
Mindeközben játszunk és szórakozva tanulunk együtt az alkotókkal.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


REGISZTRÁCIÓ


   

Facebook esemény