Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP 100 - könyvbemutató | Budapesti Metropolitan Egyetem

MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP 100 - könyvbemutató

  • Kezdődik
    2023. 02. 23. 18:00
  • Vége
    2023. 02. 23. 20:00
  • Helyszín
    1077 Budapest, Rózsa u. 4-6. (campus közösségi tere)

2023. február 23-án, csütörtökön a Budapesti Metropolitan Egyetem művészeti campus közösségi terében könyvbemutatót tart Vasvári Péter díjnyertes, nemzetközileg elismert tervezőgrafikus művész. 

Az esemény során bemutatásra kerül a tavaly megjelent MAGYAR LOGÓK kötet testvére, a MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP100, emellett dedikáltathatjuk is a helyszínen kedvezményesen megvásárolt, saját példányunkat.  


METU oktatók a könyv oldalain

A könyv által betekintést nyerhetünk a kortárs magyar grafikai tervezés izgalmas világába 100 kiemelkedő magyar alkotó által készített tervezőgrafikai mű által.  

A kimagasló munkák között Tóth Andrej tervezőgrafikus, képzőművész és a METU Vizuális és Kommunikáció Tanszék mesteroktató által készített alkotások is a TOP 100 között szerepelnek, emellett Kóthay Gábor Aranyrajzszög és Munkácsy Mihály-díjas tervezőgrafikus, betűtervező oktatónk is szerepel a könyv oldalain. 

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt Vasvári Péter könyvbemutatójára február 23-án, a művészeti campus közösségi terébe!