Marketing Mesterképzéseink

Angolul is tanulható

Ez neked szól...

ha szintet lépnél és marketing specialistából széles látókörű marketingvezetővé szeretnél válni. A marketing egy-egy szelete helyett lásd egyben a teljes kirakóst és tervezz több lépésre előre a fogyasztók szimpátiájáért vívott sakkjátszmában.

A szakról röviden

A marketing izgalmas és sokszínű világ. A mesterképzésen a szakma újabb árnyalatait mutatjuk meg, hogy még jobban átlásd a marketingfolyamatokat, képben legyél a legfrissebb trendekkel. Emellett olyan látásmódot kapsz, ami felkészít arra, hogy gyorsan és kreatívan tudj alkalmazkodni a folyamatosan változó környezethez és mindig megtaláld a célcsoporthoz és a márkához legjobban illeszkedő megoldást.

Integrált marketingkommunikáció

A specializáción megismerheted azokat a szakterületeket, amelyek később eredményesen támogathatnak a munkád magasszintű elvégzésében. A PR-től az online és közösségi média marketingig minden fontos kihívásra felkészítünk.

  • multinacionális és hazai cégek kereskedelmi és marketing osztályainak senior munkatársaként
  • értékesítőként, sales szakemberként
  • reklámügynökségek és PR-ügynökségek, tanácsadó cégek senior munkatársaként
  • saját ügynökség vezetőjeként, szabadúszó marketingesként

Marketingelmélet és marketingmenedzsment a digitális korban; Marketingkutatás, marketing információs rendszer; B2C és B2B sales, CRM rendszerek; Fogyasztáselmélet és vásárlói magatartás; Médiajog, reklámjog, adatvédelem, online ÁSZF; Logisztika – Ellátási lánc menedzsment; Offline és online szolgáltatásmarketing; Termék- és márkamenedzsment a gyakorlatban; Interkulturális menedzsment és marketing; Online gazdaság, értékesítés és marketing; Marketing és kommunikáció kontrolling

  • Az elméleti-stratégiai alapozás után esettanulmányokon és gyakorlati példákon keresztül segítünk abban, hogy megértsd és átlásd az összefüggéseket, valamint megtanulj komplex rendszerekben és marketing folyamatokban gondolkodni.
  • A képzés során megszerezheted a Google Ads Alapok vizsgát, ami jól mutat majd az önéletrajzodban.
  • Megismerheted az olyan szoftvereket, amelyek segítenek a jó marketingeredmények elérésében és a big data elemzésében – ilyen például a SalesManago CRM és marketing automatizációs rendszer.
  • Olyan különleges szabadon választható tárgyakkal bővítheted a tudásodat, mint a Direkt marketing, az Influencer marketing, az Országmárkázás, a Reklámszövegírás vagy a Sportmarketing.
  • A METU oktatói mellett olyan gyakorlati szakemberektől tanulhatsz, akik szakmájuk elismert képviselői.

Ők is nálunk tanítanak