Krízis- és válságkommunikáció, katasztrófa- és változáskommunikáció Szakirányú továbbképzéseink

Ez neked szól...

ha egy vállalat, civil és társadalmi szervezet kommunikációs területén dolgozol, vagy olyan közép és nagyvállati menedzsment tagja vagy, aki rendszeresen a nyilvánosság előtt szerepel. Szóvívőknek, kommunikációs vezetőknek, is ajánljuk, akik rendszeresen szerepelnek a médiában, illetve azoknak, akik érzékeny területen végzik a munkájukat és a média érdeklődésének a kereszttüzébe kerülhetnek.

A szakról röviden

A Krízis- és válságkommunikáció, katasztrófa- és változáskommunikáció szakirány célja, hogy a szervezeti kommunikációban, a nyilvánosságban megjelenő nehéz helyzetek kommunikációs kezelésére felkészítsen. A mai sokszereplős, változó környezetben, ahol az érintettek, érdekgazdák a közösségi média segítségével kommunikációs helyzetbe kerültek, egyre növekszik a száma a szervezet nyilvánosságában előforduló problémáknak. Ennek szakszerű kezelése elkerülhetetlen, hiszen szükséges a szervezet reputációjának védelme, a megszokott napi ügymenet biztosítása. Ha ezt a szervezet elmulasztja, az sok pénzébe kerül. Csökken a cég értéke, elpártolhatnak ügyfelei, vásárlói, vezetési válságba kerülhet a cég.

Főbb ismeretkörök: Változásmenedzsment/krízismenedzsment; Issue menedzsment; Krízis és válságkommunikáció módszertana; Katasztrófakommunikáció; Változáskommunikáció; esettanulmányok; Kríziskommunikációs felkészítés-stúdiógyakorlat; Politikai-közéleti krízisek kommunikációs kezelése; Kríziskommunikációs kézikönyv készítése.

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Nagy Lajos király útja, F313-as iroda

E-mailben
szakirany@metropolitan.hu

Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Marosné Krisztina: 06 1 398 6815
Dudás Katalin: 06 1 398 6812

Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a 06 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: http://www.metropolitan.hu/elerhetosegek.html

Ők is nálunk tanítanak