Kereskedelem és marketing Felsőoktatási szakképzéseink

A szakról röviden

Napjainkban a kereskedelemnek és ezáltal a marketingnek is kiemelt szerepe van. Ezen a szakon elsajátíthatod a területek legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalóit. A megszerezhető felsőfokú végzettség azonnali elhelyezkedést biztosíthat, alapszakon való továbbtanulás esetén pedig jelentős többletpontot és kreditet jelenthet.

Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

Kisvállalati marketing tantárgy Az oktatás a MarketingCommando-val közösen zajlik. 2014-ben például a feladatot a diákoknak a Príma üzletlánc adta, többszázezer forintos díjazással a legjobbaknak. Azóta hallgatóink dolgoztak többek között a Lupa Tó projekt, a Beerides vagy a Vitamin szalon marketingjén is.

Startup előadássorozat és versenyek Az IE Smart program keretében, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal együttműködve rendszeres előadásokat és versenyeket szervezünk. A győztes csapatok Németországban, illetve Szlovákiában vettek részt kreatív tréningen.

Marketing Műhely Lehetőség a legmotiváltabb 10-12 hallgatónak, hogy egy mester mellett dolgozzanak sokféle gyakorlati feladaton, publikáljanak, szakmai konferenciákon vegyenek részt. A műhely célja, hogy olyan gyakorlati tudással lássa el a hallgatókat, ami előnyt jelenthet majd a megfelelő állás megszerzésében. Az elmúlt években partnerünk volt az AVIS, a HPS Group és a Budapest Party Service is.

Marketing Hallgatói Team A Marketing és Kommunikációs Igazgatóság mellett működő MHT tagjai aktívan részt vesznek a kiemelt fontosságú aktivitásokban, fontos szereplői az Egyetem vérkeringésének. Munkájukkal segítik a METU honlapjának, hírleveleinek szerkesztését, versenyek és rendezvények szervezését.

Marketing+ rendezvénysorozat Ezen a fórumon a szakma képviselőivel találkozhatsz, akik a marketing, reklám és PR világának érdekességeit mutatják be. Amikor csak lehet, volt METU-sokat is hívunk, akik pár éve még erre a szakra jártak, most pedig nagy nevű cégeknél dolgoznak.

Marketing és Média Szaklap Hallgatóink legjobb írásai megjelenhetnek a marketingszakma egyik vezető lapjában és online oldalán.

Kreatív gondolkodás a marketingben; Piackutatás; Kisvállalati marketing

Ők is nálunk tanítanak
Partnerek