Gazdálkodási és menedzsment Felsőoktatási szakképzéseink

Ez neked szól...

ha 2 év alatt oklevelet és szakmát is szereznél, ha gyakorlati tudásra vágysz, illetve terveid között szerepel a továbbtanulás is.

A szakról röviden

Egy üzletembernek sok mindenhez kell értenie: tervezni, elemezni, szervezni és irányítani. Ezen a szakon elsajátíthatod a közgazdasági alapokat, illetve megismerheted a vállalati tervezés és gazdálkodás folyamatait.

A képzés során elsajátíthatod a gazdálkodási és menedzsment folyamatok irányításának, szervezésének, működtetésének alapelveit és módszereit. Megismerkedhetsz a vállalati gazdálkodás finanszírozási, számviteli, adózási és a döntés-előkészítés, döntéstámogatás módszertani alapjaival.

Emellett, megtanulhatod a stratégiai és az operatív tervezés, valamint a tervek megvalósításának módszereit, technikáit és a modern szervezési eljárásokat, a projektek tervezésének, szervezésének, irányításának alapjait, ezáltal részt tudsz vállalni ezek gyakorlati megvalósulásában is.

Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

Menedzsment Műhely A műhelymunka folyamán közelebb kerülhetsz az üzleti és tudományos világhoz: a legkiválóbb szakemberektől tanulhatsz, valódi kutatásokban vehetsz részt. Ha sikeres menedzser vagy vállalatvezető szeretnél lenni, akkor a Műhelyünkben igazi szellemi kihívások várnak rád.

European Brains Made on Campus (EBMC) üzleti verseny A Business Cup szimulációs verseny során valós cégek valós innovatív lehetőségeivel foglalkozhatsz. Szükséged lesz a benned rejlő kreativitásra, a marketing és üzleti modellezési képességeidre, hogy a legjobb üzleti megoldást találd meg a vevői igényekre. Ha részese akarsz lenni ennek az élménynek, akkor itt a helyed! Annyi a világ, amennyi élménnyel megtöltöd!

MorpheusCup – Digitális StartUp Európa bajnokság Kíváncsi vagy arra, hogy az üzleti terved nemzetközileg is piacképes, versenyképes-e? Több száz csapattal együtt megmérettetheted magadat és ötletedet egy nemzetközileg is elismert menedzserekből álló zsűri előtt, hogy Tiéd legyen a Digital Marketing Students Of The Year - Top Performers díj. 2015-ben az Egyetem E-business specializációján tanuló hallgatók nyerték el ezt a díjat. Próbáld ki, a tehetség benned van!

asszisztensként kis- és középvállalkozásokban, nemzetközi cégeknél

MArketing alapok; Menedzsment ismeretek (Vezetés és szervezés); Vállalati pénzügyek; Számvitel; Pályázatírás; Projektmenedzsment; Üzleti tervezés;

Ők is nálunk tanítanak
Partnerek