Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Elektronikus ábrázolás | Budapesti Metropolitan Egyetem

Elektronikus ábrázolás Megszűnő alapképzéseink

Ez neked szól...

ha kreatívan kezeled a számítógépet, vizuálisan érzékeny vagy, jó rajzkészséggel és térlátással rendelkezel, valamint egyaránt képes vagy önálló és csapatmunkára is. Itt a helyed, ha nem műszaki szempontok szerint (számítástechnikai mérnöki), hanem szabad (bátor, játékosan kísérletező) művészként kívánod alkalmazni a számítógépes programokat.

A szakról röviden

MEGSZŰNŐ SZAK! 2016-TÓL KERESD A TERVEZŐGRAFIKA ALAPSZAKNÁL!

Napjainkban a legdinamikusabban fejlődő grafikai ág a folyamatosan változó technológiai, technikai újításoknak köszönhetően újabb és újabb izgalmas kihívások elé állít majd. Megismerkedhetsz a webdesign, a grafika-, a képanimáció, az elektrográfia és a multimédia területeivel, elsajátíthatod a képalkotás folyamatát, a digitális képnyelvet, az új technikai képalkotási módozatokat, az elektronikus vizuális kommunikáció legújabb lehetőségeit. Emellett kiemelten fontos célunk, hogy tájékozottá válj a grafikai szakágakban mértékadó hazai és nemzetközi vizuális művészeti irányzatokban.

Elektrográfia (alkalmazott művészetközvetítés, elektronikus médiumokkal) A specializációk megfelelő jelentkezőszám esetén indulnak.

webdesignerként, képanimátorként, önálló grafikusként, szakmai műhely vagy tanfolyam vezetőjeként, művészi végzettségű szakember mellett referensként dolgozhatsz.

Kreatív tervezési alapozó gyakorlatok; Kreatív tervezési gyakorlatok; Tipográfia, betűrajz; Elektronikus grafikai technikák gyakorlata; Film és animációs technikák társítása; Ábrázoló geometria; Rajz-festés; Kivitelezés és gyártmánytechnológia; Digitálisfotó; Fotó és fotografika; Web- és 3D grafika; Látványtervezés

Ők is nálunk tanítanak