Divat- és luxusmárka-menedzsment Szakirányú továbbképzéseink

Ez neked szól...

ha mindig is érdekelt a divat világa, de nem divattervezőként, vagy modellként képzeled el a karrieredet, vagy ha már divattervezőként végeztél, és szeretnéd elindítani a saját márkádat. Ha jó szervező, kommunikációs és üzleti érzékkel rendelkezel, és mindezt egy nagyon kreatív, állandóan megújuló színes iparágban szeretnéd kamatoztatni. A képzésünket neked találták ki.

A szakról röviden

Élményszerű tanulás és networking! Tanulj a divatipar krémjétől az első Magyarországon akkreditált Divatmenedzser képzésen! Ne csak kövesd, irányítsd Te a divatot! Építs kapcsolatokat és tanulj élményszerűen a divatipar legjobbjaitól az első Magyarországon akkreditált Divatmenedzser képzésen. A hazai felsőoktatásban egyedülálló módon a Divat- és luxusmárka-menedzsment másoddiplomás program három fő területre fókuszál: luxusipar, nemzetközi fast fashion márkák és magyar divattervezők menedzsmentje. Dolgozz egy luxusmárka üzletvezetőjeként, légy brandmanager egy fast fashion márkánál, vagy indíts el egy hazai divatmárkát a nemzetközi piacon. A képzést sikeresen elvégző Divat- és luxusmárka-menedzser képes menedzserként a divatszakmát képviselni, üzleti szempontból irányítani kis-, közép- és nagyvállalati szinten, melyeknél tevékenykedve általános gazdasági ismereteit a legkorszerűbb, nemzetközi színvonalú divatszakmai ismeretekkel egészíti ki.

Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

Shadow Program divatipari szakemberek mellett

Divatmenedzsment Műhely: szakmai kapcsolatépítés gyakorló divatmenedzserekkel az egyetem falain kívül

Részletek: http://www.divatmenedzsment.com/divatmenedzsment-muhely/

Nemzetközi divatmárka hazai képviselője; Luxusmárka üzletvezető; Nemzetközi divatlánc brand managere; Luxusmárka kizárólagos képviselője; Magyar tervező divatmenedzsere; Rendezvényszervező (divatbemutatók szervezője), Divatmagazin divatszerkesztője, Divatügynökség vezetője

A kurzus folyamán a hallgatók elsajátíthatják mindazon márkaépítéssel és értékesítéssel kapcsolatos ismereteket, melyek egy hazai divatmárka elindításához és üzletileg sikeres működtetéséhez elengedhetetlenül szükségesek, beleértve a nemzetközi terjeszkedést.

Márka menedzsment; E-kereskedelem és e-marketing stratégia; Fashion Media; Anyag- és áruismeret; Termelésirányítás, tervezés, kollekció felépítés; Trend-, és stílusismeret; Projektmenedzsment; Fashion event management; Vizuális merchandising; Divatszektor ismeretek: Multinacionális cégek, Luxus szektor, Magyar divattervezők menedzsmentje, Divatmarketing

 • Gazdálkodási és menedzsment
 • Kereskedelem és marketing
 • Kommunikáció és médiatudomány
 • Nemzetközi gazdálkodás
 • Nemzetközi tanulmányok
 • Pénzügy és számvitel
 • Designkultúra
 • Kézműves tárgykultúra
 • Média design
 • Divat- és textiltervezés
 • Formatervező művész
 • Vezetés és szervezés
 • Vállalkozásfejlesztés

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

Adrienn: „A második szemeszterben túlnyomórészt gyakorlati óráink vannak, ezért intenzíven foglalkozom hét közben is a beadandó feladatokkal, hogy az iparági tapasztalataim hiányát kompenzáljam. Ahogy egyre több területet dolgozunk fel a képzés során, annál inkább érzem, hogy mennyi mindenre kíváncsi vagyok még. Soha nem érzem azt, hogy eleget tanultam, mindig van olyan témakör, ami a látókörömbe kerül és szeretnék elmélyedni benne, ahhoz viszont idő kell. Mivel ez egy másoddiplomát adó képzés, a követelmények ennek megfelelően alakulnak, és bizony vizsgáról-vizsgára teljesítenünk kell. Azt gondolom, hogy a magas mérce hasznunkra válik, és a megfelelő visszajelzésekkel, támogató környezetben kifejezetten motiváló számomra.”

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Nagy Lajos király útja, F313-as iroda

E-mailben
szakirany@metropolitan.hu

Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Marosné Krisztina: 06 1 398 6815
Dudás Katalin: 06 1 398 6812

Szilágyi-Csüllög Mónika / Szakvezető
monika.csullog@divatmenedzsment.com
+36 30 599 6598                                                        

Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a 06 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: http://www.metropolitan.hu/elerhetosegek.html

Ők is nálunk tanítanak