Borturisztikai szaktanácsadó Szakirányú továbbképzéseink

Ez neked szól...

A borturisztikai szaktanácsadó képzés neked szól, ha érdekel a borok világa, a borturizmus, és valamilyen ehhez kapcsolódó álmodat szeretnéd megvalósítani. Neked szól, ha váltanál, ha bővíteni, mélyíteni szeretnéd a ismereteidet, érdekelnek az új kihívások. Neked szól, ha olyanoktól akarsz tanulni, akik a szakma élvonalában, a mindennapokban is azt csinálják, amit tanítanak. Neked szól, ha egy csapat tagja szeretnél lenni, és motivált vagy.

A szakról röviden

Célunk olyan szakspecialisták képzése, akik borászathoz, borrégióhoz vagy borturizmushoz kapcsolódva képesek eredményes és tartalmas turisztikai programokat szervezni, lebonyolítani. A hallgatók az alapvető gazdasági, idegenforgalmi és turisztikai tudásanyag mellett elsajátítják azokat a szakmai alapokat is, amelyek segítik egy borászat mindennapos tevékenységének átlátását, lehetővé téve a személyre szabott programok megtervezését és lebonyolítását is. Azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a borászati marketing és kommunikáció iránt, aktívan szeretnék irányítani egy borászat vagy borrégió életét, illetve akik bővíteni szeretnék turisztikai profiljukat bortúrákkal itthon és külföldön egyaránt.


Regisztrációs díj változás: 2019. július 1-jétől a regisztrációs díj 25 000 Ft-ról 50 000 Ft-ra változott.
A 2019 szeptemberében induló szakirányú továbbképzésekhez kapcsolódó 5%-os early bird kedvezmény július 31-ig vehető igénybe.

borászatok, utazásszervező cégek, rendezvényszervező cégek, turisztikai cégek

Szőlészeti és borászati alapismeretek Szőlő- és borkultúra Borkóstolás és kóstoltatás alapjai Borturizmus Borvidékek a világban Rendezvényszervezés Bormarketing, kommunikáció Szolgáltatás és minőségmenedzsment Fogyasztói magatartáspszichológia Projektvezetés és menedzsment, pályázatírás

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

„Azért szerettem a METU-n tanulni, mert megtanultam kilépni a komfortzónámból. Megtanították, hogy lebontsam a korlátaimat, elfelejtsem a kishitűséget, és elkezdjem megvalósítani az álmaimat. Annyit tanultam 10 hónap alatt, mint eddig összesen nem, köszönhetően a fantasztikus tanároknak, és az általuk átadott gyakorlati tudásnak!"
Kolár Kriszta, 2016-ban végzett hallgatónk

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Egressy út 178/G, 406-os iroda

E-mailben
szakirany@metropolitan.hu

Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Marosné Krisztina: 06 1 398 6815
Vida Viktória: 06 1 398 6812

Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a 06 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: http://www.metropolitan.hu/elerhetosegek.html

Ők is nálunk tanítanak