Belsőépítész tervező művész Mesterképzéseink

Ez neked szól...

ha építőművész, környezetalakítási, vagy formatervezési, építészeti alapképzésben szereztél belső téralakítási ismereteket, arányérzékkel, térlátással, színérzékkel rendelkezel, környezettudatosan gondolkodsz, jó problémamegoldó vagy, igényes a minőségi munkára, és mindezekhez jó kommunikációs készséged van.

A szakról röviden

Célunk olyan belsőépítészek képzése, akik önálló tervezőként, vagy építésztervezők társtervezőjeként dolgozhatnak a Magyar Építész Kamara Belsőépítész tagozatának tagjaként. Kreatív gondolkodásoddal alakíthatod a mindennapi környezetet, a külső és belső tereket egyaránt. A szakmában praktizáló oktatóink együttműködésével segítjük a környezet alakításához szükséges művészi látásmód fejlesztését, annak alkalmazását az alkotó munkában.

  • belsőépítészet és bútortervezés
  • építészeti tervezési feladatok
  • kritikai látásmód kiszélesítése
  • probléma kutatási és megoldási készségek elsajátítása
  • belsőépítész stúdióban vezető tervező, társtervező
  • építész stúdióban belsőépítész társtervező
  • belsőépítész designer

belsőépítészet; építészet; designkultúra; design; integrált társművészeti gyakorlat; várostervezés, ökológia

„A METU fontos erénye a szakok közötti együttműködés, az integrált társművészeti gyakorlat során különböző szakok hallgatói dolgozhatnak együtt valós projekteken. Ennek köszönhetően résztvettem egy operaelőadás díszletének megtervezésében, a közös brainstormingtól kezdve egészen a kivitelezésig. A közös munka rendkívül inspiráló volt, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb.”

PETRUS NIKOLETTA végzett hallgatónk

„Az egyetem lehetőségeket biztosít a szakma megismerésére, kapcsolatok építésére, a hallgatókat jó hangulat és remek csapat várja!”
MOLNÁR MÁRTA végzett hallgatónk

„Tanáraink hozzáértése valamint segítőkészsége, a különböző feladatok kihívásai, az iskola technikai felszereltsége mind segítették szakmai fejlődésemet. A féléveket lezáró konzultációs prezentációk, az oktatók, a szaktársak előtti előadás fejlesztette kommunikációs készségemet. Az itt szövődött barátságok - amik mára munkakapcsolatokká váltak - a közös csapatmunkák, az előadásokon és workshopokon való részvételek is mind az egyetemnek köszönhetőek, hiszen ezek nem valósultak volna meg a METU nélkül.”
ALEKSIC JÚLIA végzett hallgatónk

„Szerintem rengeteget számít a szakmai fejlődésnél, hogy mit kapunk oktatóinktól. Úgy érzem, hogy a családias légkör, a sok türelem, támogatás és pozitív hozzáállás nagyon fontos része a szakmai fejlődésünknek, hiszen ezáltal érezzük azt, hogy érdemes tanulnunk.”
DÜRGŐ ATHÉNA végzett hallgatónk

ZUGLÓI ÖNKORMÁNYZAT DIPLOMA DÍJA Menkó Márta;
ART DIPLOMA DÍJ Németh Bettina Zsófia, Somkutas Bianka Gizella, Menyhért-Mezei Flóra

Ők is nálunk tanítanak
Partnerek