HÖK

Hallgatóként nem elég csak beülni az órákra, megtanulni az anyagot és követni az utasításokat – önállóvá kell válnod és egyénileg is keresned kell a lehetőségeket. Ezekből rengeteg vár, csak győzz választani! Lehetőséged van csatlakozni 

Úgy alakítjuk az ötleteinket és programjainkat, hogy segítsünk Téged a döntések meghozatalában, felhívjuk a figyelmedet a legfontosabb információkra, közéleti, tanulmányi és karrierépítési témákban. 

Ott vagyunk, amikor az érdekeidet védjük, javaslatokat teszünk a vezetőség felé, erősítjük az Egyetem belső kommunikációját. Segítünk a szociális és tanulmányi ügyekben, megteszünk mindent, hogy fellendítsük a sport- és a kulturális életet is. Egymást érik a tájékoztató fórumok, az éjszakai életbe kalauzoló bulik, a magas- és tömegkultúrából villantó programok, sportedzések, a közös élmények. 

Ne hagyd, hogy nélküled teljenek el az egyetemi éveid! Tartozz csapatba, indíts új kezdeményezést, erősítsd a régieket, szerezz meghatározó kapcsolati tőkét és tapasztalatot, végezz társadalmi munkát, és erősítsd METU-s diplomád értékét! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/metropolitanhok/


Alapszabály

A HÖK Alapszabálya

Előző, már nem aktuális alapszabály: 

HÖK Alapszabálya 2020.11.03-ig