Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Hallgatói klubok | Budapesti Metropolitan Egyetem

Hallgatói klubok

Gyere és válassz magadnak klubot a METU-n! 2018 szeptemberében kezdtük meg egyetemi klubjaink kialakítását, azóta több olyan klubunk is van, melyek szemesztereken átívelve aktívan működnek. Minden klubunkat hallgatói igények mentén hoztuk létre, és minden klubot hallgatók vezetnek. Ha van új ötleted, te is létrehozhatod saját klubodat, a METU támogatni fogja kezdeményezésedet.

Hallgatóinkkal közösen kialakított klubrendszerünk van, ami segíti a klubok felépítését, fenntartását és folyamatos fejlesztését. Koordinációval, kommunikációval és anyagi támogatással is segítjük klubjainkat. Minden félévben szemeszternyitó és szemeszterzáró rendezvényeket tartunk, ahol bemutatásra kerülnek a klubok, és az elkészült alkotásaik. Próbáld ki magad, és szerezz nagyszerű, alkotó élményeket magadnak és hallgató társaidnak!


Filmkészítő klub

A filmkészítő klub nem csak arról szól, hogy felvételeket készítünk vaktában, ennél sokkal többről van szó. A Filmkészítő Klub olyan élményt ad, amely megtanít arra, hogyan készíts a nulláról filmet, onnan indulva, hogy csak egy alap ötletünk van, eljutva odáig, hogy végleges editált filmünk lesz.

taggle vége

Filmnéző klub

A klub vezetője:
Pantea Pakniyat

Leírás

A Filmnéző Klub minden héten szeretettel vár mindenkit egy jó kis filmmel. Minden film után harapunk valamit közösen miközben beszélgetünk egyet a filmről kielemezve azt pszichológiai, politikai, szociális és technikai aspektusokból. „A filmek jelentik számunkra a menekülő útvonalat a valóságból.”


taggle vége

Fotó klub

A klub vezetője:
Kim Yoonyoung

Leírás

 A METU Fotó Klub egy olyan közösség, ahol mindenkit szívesen látunk. Hallgatóink megosztják kreatív elképzeléseiket egymással és különféle fotós tevékenységekkel kísérleteznek. Egynapos budapesti kirándulástól elkezdve, kiállítás látogatáson keresztül, fotóversenyekig különféle eseményeket szervezünk, ahol hobbi és profi fotósok baráti környezetben találkozhatnak.


taggle vége

RPG klub

A klub vezetője:
Horváth Szabolcs

Leírás

Közös kalandba vágunk együtt, és a szerepjátékon keresztül megalkotjuk saját sztorinkat. Csatlakozz játékosként vagy mesélőként, bárhogyan is, a cél, hogy élvezd és érezzük jól magunkat.

taggle vége

Főző klub

A klub vezetője:
Daniela Flóriánová

Leírás
Találkozóinkon kiválasztunk egy menüt vacsorára, együtt elkészítjük, és élvezzük a jó légkört baráti társaságban. Arra is lehetőségünk van, hogy megkóstoljuk a világ különböző tájainak ízeit. Ne hagyd ki a lehetőséget, várunk téged is!taggle vége

Meditáció klub

A klub vezetője:
Olgyay Ádám

Leírás

A meditáció egy alapvető eszköz a sikeres aktív élethez. Megtanuljuk, hogyan csendesítsük le az elmét, hogy hogyan huzalozzuk agyunkat a csúcsteljesítményre az iskolában, és az élet különböző területein. Lazulj el, és alkoss! Csatlakozz hozzánk még ma.