Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Eldobhatatlan/ pop-up kiállítás METU művész hallgatók együttműködésével | Budapesti Metropolitan Egyetem

Eldobhatatlan/ pop-up kiállítás METU művész hallgatók együttműködésével

  • Kezdődik
    2022. 05. 20. 12:00
  • Vége
    2022. 05. 21. 19:00
  • Helyszín
    Bartók Béla Boulevard, 1114 Budapest

A METU Design- és művészetmenedzsment mesterszakos, valamint Tervezőgrafika mesterszakos hallgatói a MNTS MSKNT márkával közösen tervezik a soron következő kiállítást.  

A pop-up kiállítás az Eleven Tavasz Fesztivál keretében, a Hungary L!ve Studio támogatásával valósul meg. Célja új életet adni a kihasználatlan, de érzelmi töltettel rendelkező ruhadaraboknak.  

“Kapcsolódás, emlékezés, elengedés, újjászületés...ha a divatiparra gondolunk ma, ezek a szavak egészen biztosan elkerülik gondolatainkat. Pedig ruháink velünk vannak életünk legfontosabb pillanataiban, lenyomatai identitásunknak, emberi kapcsolatainknak és életutunknak. A kiállítás célja, hogy olyan hazai alkotók munkáit mutassa be, akik ennek a szellemében alkotnak a divat - és textiltervezés területén, ezzel mutatva ferde tükröt az eldobható divatkultúrával szemben.” 

Az Eleven Tavasz fesztivál ingyenesen látogatható, az érdeklődök számos érdekes programmal várják: változatos zenei kínálat, izgalmas gasztroélmény, családi és gyermekprogramok, kiállítások, színház és művészeti workshopok. 

A kiállítás főszervezője: Burány Vera, a MNTS MSKNT márka alapítója 
Design- és művészmenedzsment MA szakos hallgatóink: Bárány Gabriella, Engi Xénia Petronella, Lőkös Dániel Manó, Zakar Zsófia 
Tervezőgrafika MA szakos hallgatóik: Beliczay Botond Bence, Cselovszky Éva, Molnár Nikoletta 


A rendezvény teljes programlistája ide kattintva elérhető. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!