Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Hajnali láz | Budapesti Metropolitan Egyetem

Hajnali láz

magyar-svéd-izraeli játékfilm, 114 perc, 2014. Rendező: Gárdos Péter

ÚJ! Vetítés időpontja: 2018. március 26. 18:30
Meghívott vendég: Horgas Péter díszlettervező
ÚJ! Helyszín: Art+ Cinema, 1074 Budapest Erzsébet krt. 39.

Facebook esemény

A Filmklub vetítései hallgatók és külsős érdeklődők számára egyaránt ingyenesek.
Érkezési sorrendben töltjük fel az esemény helyszínét.

A programsorozat házigazdája és moderátora Miklós Mari HSE Balázs Béla-díjas vágó, Mozgóképkultúra és médiaismeret, Televíziós műsorkészítő alapszakunk, valamint Mozgóképművész mesterszakunk oktatója.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Fotó: nyugat.hu; Horgas Péter

Horgas Péter szabadúszó tervező, látványtervező, kulturális manager, aktivista. A Képzőművészeti Főiskola elvégzése után a különböző televíziókban TV filmek és Showműsorok díszlettervezője, megközelítően 200 díszlettervezés fűződik a nevéhez Magyarország különböző színházaiban. Számos kiállítása volt országhatáron túl is, valamint több rangos fesztivál Legjobb díszlettervező díját kapta meg. Dolgozott még reklám- és fikciós filmekben, többek között Tolmár Tamással, Várkonyi Gáborral, Rohonyi Gáborral, Koltai Róberttel és Gárdos Péterrel.

Fotó: Horgas Péter


Hajnali láz (magyar-svéd-izraeli játékfilm, 114 perc, 2014. r.: Gárdos Péter)
A 25 éves Miklós 117 lánynak ír levelet, hogy megtalálja az igazit. A 19 éves Lilivel fél évig levelezik, mire személyesen is találkoznak. A két fiatal fülig egymásba szeret, újra érzik, az élet szép is lehet, és úgy tűnik, nem állhat boldogságuk útjába semmi. Még az sem, hogy Miklós tüdőbeteg, akinek az orvos szerint csak néhány hónapja van hátra.
Forrás: port.hu

Fotó: Horgas Péter