Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Designfröccs - beszélgetés grafikai tervezésről, zenei arculatról és designról | Budapesti Metropolitan Egyetem

Designfröccs - beszélgetés grafikai tervezésről, zenei arculatról és designról

  • Kezdődik
    2023. 03. 31. 18:00
  • Vége
    2023. 03. 31. 20:00
  • Helyszín
    KUNSZT, Veszprém, Óváros tér 1.

Beszélgetés grafikai tervezésről, zenei arculatról és designról

Biztosan te is láttál már olyan plakátot vagy lemezborítót, ami azonnal megragadta a tekinteted, és azóta is emlékezetes számodra. Mindenkinek van legalább egy ilyen emléke, de vajon mitől marad feledhetetlen egy vizuális elem vagy zenei arculat? Mi a legjobb módja a zeneiség vizuális ábrázolásának? És mik az aktuális tervezőgrafikai trendek? Többek között ilyen és ehhez hasonló kérdéseket és témákat boncolgatunk a kerekasztal beszélgetéskor. 

A beszélgetés résztvevői: 

Tóth Andrej, METU oktató 

Kovács Vera, METU oktató 

Megyesi Klára, METU hallgató 

Moderátor: Serfőző Péter, ZWOELF, Brandguide 

A beszélgetés után zenél: Labek & Chrobak 

A METU és VEB2023 kollaborációjával sok-sok olyan grafikai terv valósult meg ezidáig, melyek nem csak Veszprém pezsgő kulturális életét, de akár különböző stílusú zenei fesztiváloknak adták meg a vizuális alaphangot.  

Március 31-én megrendezett Designfröccs kerekasztal beszélgetésünk során a METU Tervezőgrafika szak oktatóit és hallgatóit vonjuk be a témát érintő legaktuálisabb kérdésekbe.  

A Facebook eseményt itt tudod megtekinteni.  

Téged is érdekel a grafika világa? 

Ismerd meg Tervezőgrafika BA szakunkat!