Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility DECODE - The Space for ARTHITECTURE | Budapesti Metropolitan Egyetem

DECODE - The Space for ARTHITECTURE

Építőművész mesterképzésünk első- és másodéves hallgatói az őszi félévre meglehetősen izgalmas feladatot kaptak Z. Halmágyi Judit és Mátrai Péter oktatóinktól: az Építészeti alapismeretek, valamint Építészet 2 tantárgyaik keretében a félév témájaként a Board Építész Stúdió által immár második alkalommal kiírt DECODE pályázatra egy-egy komplett projekttervet kellett elkészíteniük, lehetőség szerint más-más művészeti szakok hallgatóinak bevonásával, csapatba kovácsolásával.

A DECODE - The Space for ARTHITECTURE egy olyan kezdeményezés, melynek feladata, hogy felhívja a figyelmet a gondolatok köré épülő alkotás jelentőségére.

A pályázat eredményhirdetésére és a kiállítás megnyitójára 2019. november 13. 18. órakor került sor a Faur Zsófi GalériábanA kiállításon a kategóriánkénti díjnyertes és az „Ígéretes projektek” mellett a shortlist projekteket is bemutatták. Projektek a Youtube csatornánkon! 

További információk és hír az epiteszforumon, valamint ITT!