Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility A BELSŐÉPÍTÉSZET MESTEREI – MESTERKÉPEK - Kiss Gyula építész előadása | Budapesti Metropolitan Egyetem

A BELSŐÉPÍTÉSZET MESTEREI – MESTERKÉPEK - Kiss Gyula építész előadása

  • Kezdődik
    2020. 03. 05. 09:30
  • Vége
    2020. 03. 05. 10:50
  • Helyszín
    Budapesti Metropolitan Egyetem Rózsa utcai campus, B épület 313.

Nyilvános Belső/Építészeti előadás sorozat a METU-n!

A Belsőépítészet mesterei /Mesterképek tíz egymást követő, csütörtök délelőttönként megrendezett nyilvános előadás-sorozat. Célja az építészet és belsőépítészet viszonyának vizsgálata különböző nézőpontokon keresztül.


3. előadás:

KISS GYULA: FÉM ÉPÜLETBŐRÖK
Vas - Réz - Alumínium -Titáncink
Fémlemezbe csomagolt épületeink, a dolog oka és dramaturgiája: a hely, idő és cselekmény hármas egységére való törekvések.A sorozat további meghívott előadói között olyan neves építészeket, tervezőket, szakembereket köszönthetünk majd, mint Zoboki Gábor, Csizmadi Péter, Bachmann Bálint, Molnár Bea, Fülöp Krisztina, Kéry Balázs vagy Kőnig Tamás, akik munkáik bemutatása által adnak egyfajta keresztmetszetet szakterületük legfontosabb értékeiről, kihívásairól.

Bővebb információ

Facebook esemény

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvételt készítünk a METU képzéseinek népszerűsítése érdekében. A felvételeket a METU honlapján, Facebook csatornáin, nyomtatott kiadványaiban tehetjük közzé 2022 év végéig.

Adatkezelés részletei

A rendezvényen való részvétel ingyenes!

Fotó: © Croce  & WIR / PREFA


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!