Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility BELSŐÉPÍTÉSZET MESTEREI – MESTERKÉPEK - Dr. Reith András építész előadása | Budapesti Metropolitan Egyetem

BELSŐÉPÍTÉSZET MESTEREI – MESTERKÉPEK - Dr. Reith András építész előadása

  • Kezdődik
    2020. 02. 20. 09:30
  • Vége
    2020. 02. 20. 10:50
  • Helyszín
    Budapesti Metropolitan Egyetem Rózsa utcai campus, B épület 313.

Nyilvános Belső/Építészeti előadás sorozat a METU-n!

A Belsőépítészet mesterei /Mesterképek tíz egymást követő, csütörtök délelőttönként megrendezett nyilvános előadás-sorozat. Célja az építészet és belsőépítészet viszonyának vizsgálata különböző nézőpontokon keresztül.ELSŐ ELŐADÁS: 

DR. REITH ANDRÁS: TRANSZPARENCIÁTÓL A KÖRKÖRÖSSÉGIG – CSOMÓPONTTÓL A VÁROSIG ÉS AZON TÚLMi köze egy üveggerendának egy globális költség-haszon modellhez?  
Ha érdekel, hallgasd meg Dr. Reith András, Gábor Dénes-díjas építész elődását, ami az építészeti részletképzéstől a smart-city diagnosztikáig terjedő környezettudatos gondolkodásba nyújt bepillantást!

A sorozat további meghívott előadói között olyan neves építészeket, tervezőket, szakembereket köszönthetünk majd, mint Beleznay Éva, Zoboki Gábor, Csizmadi Péter, Bachmann Bálint, Molnár Bea, Fülöp Krisztina, vagy Kőnig Tamás, akik munkáik bemutatása által adnak egyfajta keresztmetszetet szakterületük legfontosabb értékeiről, kihívásairól.

Bővebb információ

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvételt készítünk a METU képzéseinek népszerűsítése érdekében. A felvételeket a METU honlapján, Facebook csatornáin, nyomtatott kiadványaiban tehetjük közzé 2022 év végéig.
Adatkezelés részletei

A rendezvényen való részvétel ingyenes!
Az előadás nem sajtónyilvános!
Fotó: © Bujnovszky Tamás


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!