Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Az IT-vezető és a Vírus - Virtuális meetup | Budapesti Metropolitan Egyetem

Az IT-vezető és a Vírus - Virtuális meetup

  • Kezdődik
    2020. 05. 14. 17:00
  • Vége
    2020. 05. 14. 18:30
  • Helyszín
    Zoom

Regisztrálj, és vegyél részt a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA for IT szakirányú továbbképzés virtuális MEeTUpján!

MIKOR: 2020. május 14. csütörtök, 17:00-18:30
HOL: online (Zoom)
TÉMA: az IT-vezető feladatai a vírus előtt, alatt és után

A semmiből és váratlanul érkezett koronavírus járvány az informatikusok életét is megrengette a gazdálkodó szervezetekben. Tömegesen jelentkeznek új vagy átalakult igények - „Home office-t akarok, de rögtön!” -, versenyfutás folyik az erőforrásokért -„Ki fog ennyi laptopot szállítani, konfigurálni?" -, közben eleget kell tenni az érvényes előírásoknak, pl. GDPR - is. De megváltoztak az értekezleti szokások és elvárják ezek IT támogatását - Milyen platformot ajánljak? - , és csak találgatjuk, hogy hogyan fognak megváltozni a felhasználói szokások a járvány után - „Vajon mi lesz az irodával?”.

Vendégeink olyan gyakorló IT vezetők, akik a METU szakirányú továbbképzésén végeztek és most élesben kell bizonyítaniuk, hogy megtanulták a leckét, és ebben a helyzetben is életben tudják tartani a szervezet IT képességeit és támogatni tudják szervezetük jövőbeni működését is. Az online beszélgetésben nem csak azt érintjük, hogy mire hogyan reagáltak ezek a felelős vezetők, hanem arról is együtt gondolkodunk, hogy mi várható ezen a területen a járvány után.

Meghívott beszélgetőtársaink saját szervezetükből hoznak személyes tapasztalatokat, így első kézből szerzett információkkal gazdagodhatsz a témában a meetupon.

***PROGRAM***

Bejelentkezés: 
16:00-17:00
Beszélgetés: 
17:00 - 18:00
Moderátor: 
Tarján Gábor, a METU Executive MBA for IT szakirányú továbbképzés szakvezetője
Beszélgetőtársak:
Egyed Zalán, Business Development Executive at ADAPTO Solutions
Gaál Tamás, Ecommerce Manager at Anda Present Group
Herk Imre, Presales Technical Consultant at Invitech
Kérdések és válaszok
18:00 - 18:30

/ A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

* Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
https://szakirany.metropolitan.hu/embaforit_meetup_20200514

* Fontos:
A Zoom linket az esemény napján, a regisztráció során megadott email címedre küldjük ki. Ha a regisztrációt követően nem kapod meg a visszaigazoló emailünket, a biztonság kedvéért, kérjük, írj nekünk a szakirany@metropolitan.hu email címre!


Facebook esemény