Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility A METU Teória 3 kolozsvári könyvbemutatója | Budapesti Metropolitan Egyetem

A METU Teória 3 kolozsvári könyvbemutatója

  • Kezdődik
    2022. 05. 23. 19:00
  • Vége
    2022. 05. 23. 21:00
  • Helyszín
    Planetarium Café, Piața Unirii 10, Cluj-Napoca 400015, Románia

A METU Teória harmadik kötete (Keszeg Anna, DIVAT-ÚJRATERVEZÉS. A KORTÁRS DIVAT MÉDIAMŰKÖDÉSEI című könyve).  

Szakmabeli vagy? esetleg Divatrajongó? Vagy csak érdeklődsz a Divat szak iránt? Akkor számodra igazán inspiráló és érdekes lesz ez a szakmai program. A könyvbemutató következő állomása Kolozsvár, a kötet a Pálya-újratervezés című eseményen tartott szakmai beszélgetés keretein belül lesz bemutatva.

“A könyvben körülbelül tíz év kutatásait és esettanulmányait gyűjtöttem össze, igyekeztem aktualizálni a szövegeket ott, ahol erre szükség volt. A könyvben a divatillusztrátorként is dolgozó testvérem, Keszeg Ágnes illusztrációi láthatók. Tudományos munkáról és nem albumról van szó, öt fekete-fehér grafikát tartalmaz a kötet. Bár ezeken a rajzokon konkrét divatmárkák inspirációja érezhető, még a divatban jártas olvasónak is kihívás felismerni, hogy mire történik utalás. Remélem, lesznek, akik eljátszanak ezeknek az illusztrációknak a megfejtésével.” 
—Keszeg Anna 


Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

Ismerd meg a METU művészeti képzéseit!