Eseménynaptár.  

Hallgatóinknak


HÍREK, PROGRAMOK 
KATTINTS A KÉPRE A NEVEZÉSHEZ!
Grants4Apps-flyer (1)-page-001.jpg

 
ISIC_personalised_en.F09.jpg 

ISIC Nemzetközi Diákigazolvány

 

Külföldre utaznál? Szükséged lenne gyorsan diákigazolványra?

Magyarországon, valamint 133 országban, több mint 42.000 elfogadóhelyen juthatsz kedvezményekhez (szálláshelyek, termékek, turisztika, utazás, múzeumok, gasztronómia, légitársaságok, szórakozás) ISIC Nemzetközi Diákigazolvánnyal.

ISIC diákigazolványt minden nappali tagozatos diák igényelhet egyszerűen online vagy személyesen is:

https://www.isic.hu/kartyarendeles-isic/

https://www.isic.hu/hol-valthatod-ki/


 


Segélyvonal a szexuális erőszak túlélőinekSzexuális erőszak, támadás ért most vagy régebben? Valaki zaklat jelenleg is, vagy esetleg gyerekkori szexuális bántalmazás áldozata vagy? Azt hitted, már túl vagy rajta, de rosszul alszol, párkapcsolati problémáid vannak, nem tudsz koncentrálni, nehezen megy a tanulás? Segítségre van szükséged, de nem tudod, hova fordulhatnál?

Van olyan ismerősöd, barátod, aki átélt valamilyenfajta szexuális erőszakot, támadást? Szeretnél segíteni neki, de nem tudod, hogyan?

Nem vagy egyedül! Hívd a KERET Koalíció segélyvonalát!

A KERET Koalíció („Koalíció a Szexuális Erőszak Ellen a Túlélőkért”) által működtetett telefonos segélyvonalat korra és nemre való tekintet nélkül bárki hívhatja, aki valaha bármilyen jellegű szexuális támadás – szexuális erőszak, szexuális zaklatás, gyermekkori szexuális abúzus, stb. – áldozata lett, vagy aki ismer ilyen személyt, és segíteni szeretne neki. A segélyvonal hétfőn és pénteken 10-14 óra, szerdánként pedig 14-18 óra között érhető el a 06-40-630-006–os számon. A vonal másik végén szakképzett önkéntesek nyújtanak lelki segítséget, illetve információkat az áldozatoknak.

Hívj minket! Meghallgatunk.