Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Statisztika Kutatóműhely | Budapesti Metropolitan Egyetem

Statisztika Kutatóműhely

Jelentkezz a most induló Statisztika Kutatóműhelybe!


Szereted a statisztikát, és jobban megismernéd a statisztikai számítások, elemzések világát? Többet szeretnél tudni, mint amennyit órákon megtanultál? TDK dolgozat írásán gondolkozol, esetleg komolyabb elemzéseket is vinnél a szakdolgozatodba? Elmélyülnél egy kutatásban, vagy dolgoznál egy esettanulmányon műhelyfoglalkozások keretében? Szeretnél már egyetemi éveid alatt olyan, a munkáltatók számára is vonzó kompetenciákat elsajátítani, mint az adatelemzés, haladó Excel ismeretek és adatvizualizáció? Csatlakozz a METU Statműhelyéhez, és tarts velünk már a kezdetektől!


Akár nappali, akár levelező szakos hallgató vagy, várunk, ha te is:

  • szeretsz a dolgok végére járni, ötletelni, létrehozni, elemezni, kutatni;
  • szívesen fejleszted, kamatoztatod készségeid és képességeid;
  • összefüggésekben és rendszerben gondolkozol;
  • kreatív, tudáséhes és ambíciózus embernek érzed magad.


Hogyan jelentkezhetsz a műhelybe?
Ha sikeresen teljesítetted az “Üzleti statisztika” tárgyat, egy motivációs levél formájában várjuk pályázatod a statmuhely@metropolitan.hu e-mail címre.

Minden beérkezett pályázatra válaszolunk, visszajelzést adunk.

Pályázat benyújtási határideje: 2022. február 27. 20:00


Az egyéni mentorálás és a közösségi hangulat érdekében a műhelyt legfeljebb 20 fővel indítjuk el, jelen pályázat pedig egy félévre vonatkozik (2021/22-es tanév II. félév).
Ha bármilyen kérdésed felmerült akár a műhellyel és tevékenységével, akár a pályázással kapcsolatban, keresd bizalommal Dr. Libor Józsefné és Jakus Gabriella műhelyvezetőket, vagy Markó Tamást, a Módszertani Intézet demonstrátor hallgatóját a fenti e-mail címen!


"Célunk közösséget teremteni olyan hallgatók számára, akik a gyakorlatban szeretnének mélyebben foglalkozni a statisztika világával, az órai anyagon
túlmutató eszközökkel és számításokkal ismerkednének meg, valamint szakmai repertoárjukat bővítenék."