Pályázok

Kőrösi Csoma Sándor Program és Petőfi Sándor Program ösztöndíjak

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága pályázatot hirdet 20. életévüket betöltött fiataloknak, hogy 6, illetve 9 hónapon át a diaszpórában vagy szórványban a munkájukkal segítsék a kinti magyarokat.


pályázati határidő: március 25.


Szakdolgozatversenyt hirdet az IAB Hungary

A digitális marketing vagy digitális média témájában írt dolgozatokat díjazzák.

A most első alkalommal kiadásra kerülő díjra bárki pályázhat, aki az említett szakterületen 2017. január 1. és 2018. július 31. között védte meg dolgozatát valamely egyetem alap-, mester-, vagy szakirányú képzésén, esetleg doktori iskolájában. Pályázni legalább jó, azaz 4-es minősítésű diplomamunkával lehet. A bírálatokat követően 2019 áprilisában ünnepélyes eredményhirdetésre kerül sor. A pályázatot a Google, a GroupM Akadémia és az OMD támogatja.

pályázati határidő: március 31.


John N. Lauer Vezetőképző Program

A program célja, hogy angolul beszélő, jól képzett, magyarországi és határon túli magyar fiatalokat megismertessen az amerikai kongresszusi hivatalok, vagy kapcsolódó intézmények működésével, ezáltal motiválva őket közszolgálati tevékenység vállalására saját származási helyükön. A program időtartama a fogadószervezet követelményeitől függően max. 4 hónap, helye Washington DC, Amerikai Egyesült Államok. 

További információk:


AZ ÉV PUBLIKÁCIÓJA DÍJ 2019

A Díj elnyerésére minden oktató pályázhat, aki adott tanévben lehetőség szerint referált folyóiratban lektorált tanulmányt jelentetett meg. A díj átadására az Oktatók Napján, 2020 januárjában kerül sor.

A pályázatokat e-mailes úton várjuk: Dr. Kiss Ferenc (fkiss@metropolitan.hu), a METU innovációs rektorhelyettesének részére.

pályázati határidő: 2019. november 30.