Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility MŰVÉSZ LESZEK! A Budapesti Metropolitan Egyetem podcastje | Budapesti Metropolitan Egyetem

MŰVÉSZ LESZEK! A Budapesti Metropolitan Egyetem podcastje

A METU MŰVÉSZ LESZEK! rendszeres podcast-sorozatában pályakezdő művészekkel beszélgetünk művészi ambíciókról, mérföldkövekről és a sokszor rögös hétköznapokról, útkeresésről. 


METU művészeti podcast


A METU MŰVÉSZ LESZEK! podcastjáról 

A karrierválasztás - különösen művészeti pályán - nem kis kihívás, hiszen a gimiből kilépve kevesen látunk rá arra, hogy mit is csinál egy pályája kezdetén járó alkotó, milyen élet is vár ránk, ha ezt, vagy azt választjuk. 

Minden adásban egy fiatal alkotó a vendégünk - lehetőleg mindig egy másik szakma képviselője - akitől olyan részleteket tudhatunk meg a művészlét valóságáról, amiket amúgy csak egy hosszabb sörözés mellett volna lehetőség kideríteni. 

  • Honnan tudhatod, hogy a művészi pálya a Te utad? 
  • Mi kell ahhoz, hogy kezdőként érvényesülhess a szakmádban? 
  • Mik a legfontosabb készségek, amiket el kellett sajátítanod? 
  • Mennyire elengedhetetlen a self-branding (énmárka építés) és a social platformokon a jelenlét? 
  • Hogyan lendülsz túl, ha elakadsz az alkotói folyamatban? 
  • Mit tanácsolnál egy kezdőnek, aki most készül erre a pályára? 

Ezekről és hasonló témákról osztják meg gondolataikat, tapasztalataikat a pályájuk elején járó, ám már sikereket elért fiatal METU-s művész hallgatók és alumnik. 

Ismerd meg a MŰVÉSZ LESZEK! podcast hostjait!  


A METU MŰVÉSZ LESZEK! podcast hostjai


Géczi Zsófi és Bódis Dani vagyunk, mindketten színészként kezdtük a felnőtt életünket, de végül a Metropolitan Egyetem televíziós műsorkészítő művész mesterszakának műhelyeiben kötöttünk ki, és találtuk meg valódi hivatásunkat. Azért indítottuk el a MŰVÉSZ LESZEK! podcastet, hogy felderítsük, milyen kihívásokkal, és milyen sikerekkel néz szembe egy húszas éveiben járó, úgymond kezdő művész. 

Tarts velünk, hallgasd te is a METU MŰVÉSZ LESZEK! podcastet – minden második héten újabb epizóddal és más alkotó társaságában jelentkezünk! 

 

MŰVÉSZ LESZEK! podcast a Spotify-on