Szóvivő és kommunikációs vezető Szakirányú továbbképzés

Ez neked szól...

Olyan specialistákat képzünk, akik a kapcsolatmenedzsment terén szerzett ismereteik birtokában képesek lesznek a hazai és multinacionális vállalatok, közigazgatási és kulturális intézmények, szakmai érdekképviseletek, civil szervezetek külső kommunikációjának tervezésére, koordinálására, és megvalósítására, konfliktusaik kezelésére, valamint különböző rendezvényeik megszervezésére, és lebonyolítására. Célunk, hogy az itt végzett szakemberek a szervezet vezetői teamjének tagjaként, magas szintű menedzsment ismeretek és készségek birtokában, képesek legyenek a cég külső kommunikációját irányítani.

A szakról röviden

Kommunikálj sikeresen egy „intézmény arcaként”, legyél külső kommunikációs vezető! A szóvivő és kommunikációs vezető képzés során, olyan specialistává képzünk, aki képes lesz a hazai és multinacionális vállalatok, közigazgatási és kulturális intézmények, szakmai érdekképviseletek, civil szervezetek külső kommunikációjának tervezésére, koordinálására, és megvalósítására, konfliktusaik kezelésére, valamint különböző rendezvényeik megszervezésére, és lebonyolítására. Célunk, hogy az itt végzett szakemberek a szervezet vezetői teamjének tagjaként, magas szintű menedzsment ismeretek és készségek birtokában, képesek legyenek a cég külső kommunikációját irányítani.

Retorika és beszédtechnika, Kommunikációelmélet és gyakorlat, Íráskészség-fejlesztés, stilisztika, PR és sajtókapcsolatok, Szóvivői mesterség, Kríziskommunikáció és válságkezelés, Külső megjelenés és protokoll ismeretek, Prezentációs készségfejlesztés tréning, Közszereplés és médiumok kezelése tréning, A társadalmi szintű tájékoztatás módszertana

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

"Nagy szükség van jól képzett szóvivőkre, hiszen a feladat ellátása nem csupán diplomáciai érzéket, intelligenciát, gyors reagálást és stressz-tűrő képességet, hanem speciális szakmai tudást is igényel."
Dr. Győrfi Pál, főiskolai docens
Kommunikációs és PR vezető, Országos Mentőszolgálat

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Nagy Lajos király útja, F313-as iroda

E-mailben
szakirany@metropolitan.hu

Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
Marosné Krisztina: 06 1 398 6815
Dudás Katalin: 06 1 398 6812

Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a 06 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: http://www.metropolitan.hu/elerhetosegek.html

  • Szökendi Kozima, Tesco Global Zrt., kommunikációs munkatárs
  • Kerekesné Rimay Andrea, „Nők a közéletben” tantárgy oktatója Metropolitan
  • Sándor Zsolt, Fővárosi Vízművek Zrt., kommunikációs munkatárs
  • Sárán Judit, Magyar Televízió
  • Szuromi Frida, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság
  • Iványi Krisztina, eGedesign, kommunikációs vezető
  • Wenk Patrícia, Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala, kommunikációs osztály
Ők is nálunk tanítanak