Emberi erőforrás tanácsadó Mesterképzéseink

Angolul is tanulható

Ez neked szól...

ha szeretnél még jobban elmélyülni és professzionális ismereteket szerezni a munka és a felnőttképzés világában, ha munkaügyi, munkaközvetítői területre specializálódnál, vagy ha úgy érzed, a fejlesztő, támogató HR-tevékenység lehet a te utad.

A szakról röviden

Emberi erőforrás tanácsadóként a cégek legértékesebb vagyonát fogod kezelni, amelynek megőrzése és gazdagítása nagy felelősség. Megtanulod, hogy hogyan lehet az emberek és a szervezetek szolgálatába állni, és a hétköznapi emberekből rendkívüli eredményeket kihozni. Nálunk megtanulhatod az értékeléshez és fejlesztéshez szükséges főbb módszereket, a komplex összefüggések megfogalmazását, valamint a felmerülő problémák megoldásához is felvértezünk a szükséges eszköztárral.

Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

A képzés ideje alatt sok-sok lehetőséged lesz:

  • a METU HR Klubban bekapcsolódhatsz hazai és nemzetközi HR kutatásokba, megismerheted a legújabb K+F eredményeket, szakmai workshopokon és műhelymunkákban vehetsz részt;
  • együttműködhetsz a Humán Szakemberek Országos Szövetségével (HSZOSZ), szervezeti taggá válhatsz, kiemelt szakmai programokon, konferenciákon, és a szövetség által szervezett kutatásokban is részt vehetsz

Az EMERTA kutatóműhelyben ezekkel a témákkal foglalkozhatsz:

  • A HR tanácsadás jelene és jövője hazánkban, „Jó gyakorlatok” a HR tanácsadásban
  • A vezető, mint emberi erőforrás tanácsadó, tanácsadói kompetenciák
  • A HR tanácsadás szerepe és lehetőségei a 21. századi HR kihívásokban

  • hazai és hazánkban működő nemzetközi szervezetek humán fejlesztési programjai;
  • munkaközvetítő irodák, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó szervezetek
  • fiatalok pályaorientációjával vagy felnőttek munkavállalási tanácsadásával foglalkozó szervezetek
  • fejvadász vagy tanácsadó cégeknél toborzás-kiválasztási specialista

Szociál- és szervezetpszichológia, Konfliktuskezelés, Emberi erőforrás menedzsment, Tudásmenedzsment, Szervezeti tanulás és innováció, Vezetésmenedzsment, Változásmenedzsment, HR stratégia és projektmenedzsment, Professzionális HR tanácsadás, Karriertervezés és tanácsadás

„Az elkövetkező évtizedek sikeres gazdasági, és társadalmi fejlődésének záloga az emberi erőforrás menedzsment. A HR szakembereknek nagy a felelőssége ebben, igy a legmagasabb szintű kompetenciákkal, és eszköztarral kell rendelkeznie a jövő HR-es generációinak.”
Varjasi Gábor, a Magyar Posta Humánerőforrás Főigazgatója

„Az oktatás és a tréning nagyon drága dolog, de nélkülük minden még drágább.” (Jawaharlal Nehru, India első miniszterelnöke,1947-1952)
Prof. Dr. Poór József DSc., CMC., egyetemi tanár, a Humán Szakemberek Országos Szövetségének Elnöke

„Közhelynek tűnik, de igaz: az emberek a szervezetek legfőbb értékei. Az emberi erőforrás menedzserek szép, de nagy kihívást jelentő feladata, hogy megnyerjék a holnap dolgozóit ma.”
Prof. Dr. Klein Sándor, pszichológus, professor emeritus, SHL Hungary Kft. résztulajdonosa és vezető tanácsadója

"A pályaválasztás lényege nemcsak az, hogy a munkaerőpiacon mit csinálunk majd később, hanem hogy miként fogjuk szemlélni a világot, a létezést, az embereket. Pályát mindig lehet módosítani, de szakmai alapidentitást soha."
Limpár Imre tanácsadó, szakpszichológus, A siker tervezhető c. könyv szerzője

Ők is nálunk tanítanak