Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility CINEMASCOPE 7 - METU mozgóképes szakok vetítése | Budapesti Metropolitan Egyetem

CINEMASCOPE 7 - METU mozgóképes szakok vetítése

  • Kezdődik
    2022. 02. 02. 18:30
  • Vége
    2022. 02. 02. 22:00
  • Helyszín
    Uránia Nemzeti Filmszínház, 1088 Budapest, Rákóczi út 21.

Két éves kihagyás után 2022. február 2-án újra Cinemascope!  A 2016-ban indult, évente megrendezett programsorozat a METU mozgóképes szakjainak mustrája, amelyen kiemelkedő diplomamunkák kerülnek vetítésre. Idén, a vírushelyzet okozta rövid kényszerszünet után, a Cinemascope ismét élőben nyitja meg kapuit a műfajt kedvelő közönség előtt.    

A 2022-es Cinemascope a Képalkotás – Mozgóképkultúra és média BATelevíziós műsorkészítő BATelevíziós műsorkészítő művész MA szakos alkotók utóbbi két évben készített, válogatott diplomafilmjeit mutatja be.  

A hallgatók munkáját, a forgatásokat az utóbbi időszakban nagyban megnehezítette a koronavírus teremtette helyzet, ezért különösen nagy dolognak számít, hogy a megváltozott, kedvezőtlen körülmények árnyékában is színvonalas, sokszínű, kiváló alkotások kerülhetnek vászonra.   

A vetítés kétnyelvű, a rövidfilmek magyar és angol felirattal tekinthetőek meg. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

 Tekintsd meg a teljes vetítési listát és regisztrálj az alábbi linken: 

metuscope.metropolitan.hu/cinemascope 

Szeretettel várunk minden mozgóképes műfajt kedvelő érdeklődőt!